Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана много доволен от

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана много доволен от
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Минаха години, откакто можехме да стигнем до края на груповата фаза на ШЛ със спокойствие

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана доста удовлетворен от триумфа на неговия отбор с 3:1 като посетител на Фейенорд, който класира испанския тим за осминафиналите на Шампионската лига.

Наставникът на " дюшекчиите " похвали своите футболисти за играта им в Ротердам и също така означи, че са имали за противник сложен съперник.

" Много се веселя за играчите. Знаехме какъв брой мъчно ще бъде против този съперник, какъв брой значим е техният домашен стадион и какъв брой добре се усещат. Но успяхме, играхме футбола, който искахме. Имаше няколко доста положителни самостоятелни положения и като цяло считам, че изиграхме значим мач за клуба ", разяснява Симеоне.

В последния кръг от групата фаза " рохибланкос " ще бъдат домакини на италианския Лацио в пряк спор сред двата отбора за първото място в подреждането, а съгласно аржентинския експерт " постоянно е от голяма важност да се приключи допустимо най-високо ".

" Винаги е от голяма важност да завършите допустимо най-високо. Минаха години, откогато можехме да стигнем до края на груповата фаза със успокоение. Все още би трябвало да забележим дали ще приключим първи или втори, само че в този момент можем да продължим да работим по-спокойно ", приключи Диего Симеоне.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР