Треньорът на Астана Станимир Стоилов разкри, че въпреки четвъртата спечелена

...
Треньорът на Астана Станимир Стоилов разкри, че въпреки четвъртата спечелена
Коментари Харесай

Шампионът Мъри разкри за проблеми в Астана, намекна за раздяла

Треньорът на Астана Станимир Стоилов разкри, че макар четвъртата извоювана купа в Казахстан, в клуба има съществени проблеми. Българският експерт призна, че към играчи и треньори има неизплатени награди и прикани управлението да почисти час по-скоро отговорностите си към хората в клуба.

Мъри добави, че все още няма предложение за нов контракт от Астана. Той обаче ясно сподели, че не се тормози от този факт, защото има доста други предложения.

- Честито. Станахте първенци за четвърти следващ път.
- Много се веселя, че спечелихме шампионата. Работихме доста и се веселя, че трудът ни даде резултат. Не всеки може да стане първенец четири следващи пъти. Поздравявам почитателите с този триумф. Титлата е за тях.

- Каква е атмосферата в съблекалнята?
- Всички за щастливи. Нормално е.

- Имате ли бонуси за спечелването на купата?
- Радвам се, че ми зададохте този въпрос. През цялата година не сме получили нито една награда. Клубът има задължения към нас. Не е съществено, когато тимът извършва задачите си да не получава бонус. Футболистите не са обелили и дума за всичко това, само че мисля, че този проблем би трябвало да бъде решен допустимо най-скоро. В продължение на три години Астана донесе доста пари в Казахстан, само че казусът си остава.

- Ще продължите ли да водите Астана?
- Вече споделих, че към момента нямам предложение за нов контракт. В Европа има доста положителни треньори. Клубът може да откри подобен, който да го изведе до нови достижения. Питай хората от Астана.

- Ще останете ли, в случай че ви предложат нов контракт?
- Не съм споделил това. Сега имам доста предложения. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР