Tреньорът на Арда - Стамен Белчев заяви пред Спортал, че

...
Tреньорът на Арда - Стамен Белчев заяви пред Спортал, че
Коментари Харесай

Стамен Белчев: От другата среща ще се опитаме да подобрим някои елементи

Tреньорът на Арда - Стамен Белчев съобщи пред " Спортал ", че не е удовлетворен от играта на своите футболисти против Пяст (Гливице). Кърджалии изгубиха с 0:3.

" Първото полувреме беше по-добро за нас. Въпреки, че тимът на Пяст владееше повече топката, стояхме добре в отбрана. Имахме една, две обстановки, които можехме да отиграем по-добре.

Второто стартира неприятно за нас. По-скоро ние сами си направихме дуела сложен. Хванаха ни на две контраатаки и мачът беше решен. Не съм удовлетворен.

Трябва да бъдем съсредоточени от първата минута. Трябва да си изкараме поучения, с цел да не повтаряме тези неточности. Знам по какъв начин желая да наподобява съставът и на кои хора ще разгадавам. Първите два мача се пробвах да дам равни минути на всички футболисти. От другата среща ще се опитаме да подобрим някои детайли в играта и да почистим състава.

Котев към момента не е подготвен да взе участие на 100% с тима. Надяваме се до 10 дни да се включи наедно с другите.

Водим договаряния с футболисти. Ако се стигне до сделка, се надявам да дойдат в Турция. Имаме потребност на два, три поста да подобим качеството. Надявам се да се случи. Става дума за чужденци ", сподели Белчев.
 Иван Коконов е новият капитан на Арда
Иван Коконов е новият капитан на Арда

Негов заместител ще е Тонислав Йорданов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР