Капитанът на националния отбор Кирил Десподов бе доволен от играта

...
Капитанът на националния отбор Кирил Десподов бе доволен от играта
Коментари Харесай

Десподов: Не трябва да се задоволяваме с равен резултат, отборът израства

Капитанът на националния тим Кирил Десподов бе удовлетворен от играта на отбора ни против Румъния. Крилото на ПАОК беше същинска звезда в Букурещ след мача 0:0.

Той беше чакан от голяма група румънски публицисти, които го бяха заобградили в микс-зоната. Но освен това.
 Кирил Котев: С колектива нямаме проблем
Кирил Котев: С колектива нямаме проблем

" Начинът е себераздаване от първата до последната минута "

Повече от 100 деца бяха застанали до бариерата на паркинга за рейсове и скандираха името му, до момента в който капитанът вървеше към рейса на българския отбор.

Специално за мача, Десподов прикани никой да не изпада в кой знае каква еуфория от равенството в контролата. И също по този начин счита, че мачът в събота със Словения ще бъде по-труден.

" Със сигурност имахме обстановки да спечелим мача. Това, което успяхме да създадем, е да блокираме Румъния и те да не основат доста обстановки пред нашата врата.

И мисля, че се справихме доста добре. Не би трябвало да се задоволяваме с еднакъв резултат и да споделяме, че сме създали нещо необикновено, само че изиграхме един порядъчен мач против много добър противник, който след няколко дни стартира Европейското състезание.

Така че беше добър мач, съгласно мен. Според мен израства тима, само че би трябвало да се напасват още много неща, по тази причина са и тези хубави контроли, както споделих към този момент - съществени противници. Защото би трябвало да се подготвим по най-хубавия метод за квалификациите през септември. Така че, в действителност тимът израства ".
 Мечката: В националния тим има умни и работливи момчета
Мечката: В националния тим има умни и работливи момчета

" Показахме, че сме равностойни с тимове, които са евроучастници "

След това той приказва за новите хора в отбора, които трябваше да заместят осем индивида, които отпаднаха заради разнообразни аргументи.

" В отбора има много лица, които по-рядко играят. Но виждате, че всички се включиха. който е тук, дава максимума от себе си. Според мене, против Словения на 8-и юни ще бъде по-тежък мач от днешния.

Мисля, че за тях е и финален мач преди Евро 2024. Но в случай че ние изиграем тактически добре мача и стоим вярно на терена, мисля нещата ще се получат в наша изгода. Но виждате, че всички даваме максимума от себе си ", сподели Десподов.
 Румъния - България 0:0 в интернационална контролна среща
България не се даде на Румъния и продължава без загуба при Илиан Илиев

Участникът на идното Евро 2024 изпусна дузпа, само че не убеди, че е по-класен от нашите " лъвове "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР