Над 180 представители на туристическия бранш от Германия, Австрия и

...
Над 180 представители на туристическия бранш от Германия, Австрия и
Коментари Харесай

Несебър ще ухажва над 180 немски, австрийски и швейцарски туроператори на тридневен форум

Над 180 представители на туристическия отрасъл от Германия, Австрия и Швейцария ще вземат участие във конгрес „ Изживей България “ (Erlebe Bulgarien), който стартира през днешния ден в курорта „ Слънчев бряг “. Събитието е проведено от Министерството на туризма в съдействие с „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД и Асоциацията на инкаминг организациите в България (AIA). Целта на форума е да разпространява България като туристическа дестинация измежду тези три страни, които са значими пазари за българския туризъм.

В организацията на събитието взе участие и fvw|TravelTalk, водеща медия за туризъм в Германия , която е основен медиен сътрудник на Министерството на туризма. С помощта на медията, участниците ще се срещнат с преимуществата на Българското Черноморие , в това число опциите за отдих, културно-историческо завещание, СПА и уелнес, спортове и локална кухня.

Форумът включва голям брой срещи, профилирана конференция на 6 юни в „ Сол Несебър Ризорт “, уъркшопи за туристически организации и обиколки на Южното Черноморие. Събитието е част от маркетинговата тактика на Министерството на туризма за одобряване на България като желана дестинация за летен туризъм в Европа. Министерството има вяра, че взаимните старания на държавния и частния бранш ще оказват помощ за привличане на повече туристи към Българското Черноморие .

В България има чудесни условия за къмпингуване, които по нищо не отстъпват на европейските стандарти

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР