Треньорът на Адмира Вакер Ернст Баумайстер, който пропусна гостуването на

...
Треньорът на Адмира Вакер Ернст Баумайстер, който пропусна гостуването на
Коментари Харесай

Треньорът на "Адмира": Нуждаем се от свръхсили, за да елиминираме ЦСКА

Треньорът на " Адмира Вакер " Ернст Баумайстер, който пропусна гостуването на ЦСКА поради фамилна покруса, показа, че на неговия тим са му нужни свръхсили, с цел да в профил " алените " във втория прелиминарен кръг на Лига Европа. ЦСКА завоюва първия мач с 0:3, а реваншът в Австрия е в четвъртък вечер от 20 ч..

" Нуждаем се от положителен резултат. Ако реализираме освен това, то това ще бъде изненада. Нуждаем се от свръхсили, с цел да отстраним ЦСКА. Вярвайте, че ще опитаме, само че задачата е доста сложна. Последната загуба от " Рапид " Виена през уикенда не би трябвало да носи толкоз негативи, защото се намираме в доста ранен стадий от сезона. " Рапид " бе доста мощен през първото полувреме, а ние имаме потребност от доста корекции в играта си ", сподели Баумайстер пред австрийските медии.
В ЦСКА са спокойни: Половината ни работа е свършена (ВИДЕО) "Не би трябвало да подценяваме "Адмира Вакер ", сподели Божидар Чорбаджийски
" След последните ни игри е значимо да създадем нещо по този въпрос. Това е ясно, че няма да продължава постоянно, само че би трябвало да реагираме бързо, с цел да не страдаме в допълнение ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР