Треньорът, който провежда заниманията на , за първи път сподели

...
Треньорът, който провежда заниманията на , за първи път сподели
Коментари Харесай

Треньор извади невиждана СНИМКA, когато Фюри тежеше... 180 килограма

Треньорът, който организира заниманията на , за първи път показа една фотография на първенеца на WBC при най-тежките. Тя е отпреди трансформацията на тялото му - когато тежеше съвсем 180 кг.
Фюри е на боксовата сцена към този момент от доста години и е един от най-хубавите. През 2015 година обаче изпадна в меланхолия и стартира внезапно да качва кг. След това стана и подвластен от вещества, което само утежни психическото му положение.
Той искаше да се завърне в бокса в края на 2017 година, само че за тази цялостен тотално трябваше да промени метода си на живот. Тогава му бе казано, че би трябвало да загуби към 65 кг, с цел да е в най-хубавата си форма. Година по-късно се би с Дионтей Уайлдър.
Той ще остане в историята заради невероятното си завръщане на боксовия кръг, което продължи с мачове против Уайлдър и краен безапелационен триумф. В обява в Инстаграм кондиционният треньор на Фюри Кристиан Блеклок качи фотография отпреди въпросната промяна, която за първи път става обществена.
Отчетена е ролята на Бен Дейвисън (бившият треньор на Фюри) и се показва, че и той има огромна заслуга за случилото се. Наскоро пък стана ясно, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР