Тренорът на Левски Станислав Генчев подчерта, че второто полувреме при

...
Тренорът на Левски Станислав Генчев подчерта, че второто полувреме при
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Бихме, но можехме и да паднем

Тренорът на Левски Станислав Генчев акцентира, че второто полувреме при успеха над ЦСКА София с 1:0 е било напълно за неговия отбор, а също по този начин отхвърли да изпада в еуфория и уточни къде би трябвало да се надгражда. Попитан дали ЦСКА София към момента има късмет за купата, той отхвърли да отговори.
Прочетете още
Първо желая да поздравя почитателите, тъй като тяхната поддръжка беше доста значима за нашата победа. Не започнахме добре мача, през първото полувреме допуснахме доста неточности, само че през второто на терена имаше единствено един тим и това беше нашият. Преди мача аз пуснах на футболистите част от кино лентата за Георги Аспарухов-Гунди с епизода, в който той споделя: " аз тези хора няма да ги предам ". Можеше да загубим, можеше и да приключим наедно, само че това е държанието, което желая да виждам от тима. Тази победа е и за огромната ми щерка, която през днешния ден има рожден ден.

" Първо ние сме тим, който не е направил два отрицателни резултата един след различен. Но най-важното е тимът да се развива и да играем по този начин, както и упражняваме – да се съблюдава дисциплината, да има предпочитание. Разбира се, можеше и да загубим, нямаше да е прелестно, само че в последна сметка ние бяхме тимът, който през днешния ден заслужаваше повече успеха ".

Попитан дали през днешния ден Левски се е доближил до лицето, което Генчев желае да вижда, той отговори: " Може би през второто полувреме се приближи до това, което желая, само че има какво да се желае като надзор, успокоение, а и да вкарваме повече от игрови, а не от статични положения. Имахме и още положения, само че за всеки триумф се дават три точки ".

Попитан какво е ситуацията с Килиан ван дер Каап, който трябваше да бъде титуляр, само че се наложи да бъде сменен ден преди мача, треньорът на Левски разкри много притеснителни неща.  " Ван дер Каап има проблеми от предходната седмица. Не игра в контролната среща с Хебър, по-късно стартира тренировки с тима, като несъмнено сме му спестявали много натоварвания. Но през вчерашния ден на тренировката излезе още на 10-ата минута и евентуално ще се наложи интервенция на коляното. Поздравявам и Макун, който през вчерашния ден направи първа подготовка, само че през днешния ден влезе, игра и вкара победния гол ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР