Трайно ниско доверие в 44-тото Народно събрание. Безспорен успех на

...
Трайно ниско доверие в 44-тото Народно събрание. Безспорен успех на
Коментари Харесай

НС през последните четири години - съперничество, ниско ниво на дебати, стабилен популизъм

„ Трайно ниско доверие в 44-тото Народно заседание. Безспорен триумф на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз “. Така политологът Марая Цветкова заключи работата на Народното събрание през последните четири години.
Според нея ниското доверие се дължи на неспиращите кавги, което не е основало измежду жителите чувство, че депутатите работят за техните ползи.
 Караянчева: Бъдещите депутати да носят със себе си поуката от предишните неточности Караянчева: Бъдещите депутати да носят със себе си поуката от предишните неточности
" Днес сме се събрали, с цел да отбележим края на мандата на 44-ото Народно заседание. Всеки от нас ще отнесе разнообразни мемоари, както е разл...
„ Наблюдаваше се не конкуренция, а съревнование измежду народните представители. Липсата на предвидимост докара до спад на доверието. Честата промяна на законите е гаранция за неприятно качество, а и усложнение за тяхното осъществяване “.
В предаването „ 12+3 “ Цветкова добави:
„ Нивото на дебатите беше ниско. Този състав на Народно събрание даде зелена светлина на постоянен популизъм. Този състав на Народното събрание беше еманация на сервилността по отношение на Министерски съвет “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР