Тръст Синя България излезе с нова декларация, с която настоява

...
Тръст Синя България излезе с нова декларация, с която настоява
Коментари Харесай

Тръст "Синя България" настоява за изцяло нов Управителен съвет

Тръст " Синя България " излезе с нова декларация, с която упорства за незабавни промени в " Левски ". От организацията, която има 10% от акциите на клуба, желаят Надзорният съвет да назначи нов еспертен Управителен съвет, който да обезпечи цялостна бистрота на събраните от последователите средства.

От Тръста излязоха с декларация след неуспеха на договарянията с претендента за " Левски " Джоузеф Диксън.

" След предизвестения завършек на договарянията с Джоузеф Диксън, още веднъж е време за каузи. Въпреки обещаната " бистрота ", никой не е наясно в какво положение се намира клуба, ще стартира ли новият сезон и в кое равнище на родния шампионат ще се случи това.

Снимка: Lap.bg

Тръст " Синя България " се зае, провежда, организира и съумя в миналогодишната акция за набиране на средства за спасението на ПФК " Левски " АД. Това беше неглижирано - съзнателно или не от управлението на клуба. Не търсим самопризнание, а предлагаме помощ - още веднъж и все пак. След многократните провали излиза наяве, че независимо сегашната администрация не е способна да организира сходна акция. Този път, имаме едно-единствено изискване:

1. Надзорният Съвет на ПФК " Левски " АД да освободи сегашния и да назначи напълно нов експертен Управителен Съвет, който да обезпечи цялостна бистрота и отчетност за разходването на събраните от левскарите средства.

Само по този метод можем да подсигуряваме, че всички дарения, спонсори и доходи няма да потънат още веднъж за заплати и комисионни на анонимници със съмнителни футболни качества, както се случи през последния полусезон. А ще отидат там, където би трябвало - за погасяване на отговорностите на клуба. За да го има " Левски ", се споделя в изказването на Тръст " Синя България ".

Преди седмица миноритарният притежател на " сините " изиска незабавно привикване на изключително Общо заседание, както и промени в Надзорния съвет. В отговор, от клуба оповестиха, че ще има Общо заседание, само че не изключително, а постоянно, а датата ще бъде оповестена при започване на юли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР