Транссексуалният Кейдън Коулман забременя за втори път, въпреки хулите, които

...
Транссексуалният Кейдън Коулман забременя за втори път, въпреки хулите, които
Коментари Харесай

Вече всичко е възможно! Транссексуален мъж забременя за втори път

 Транссексуалният Кейдън Коулман забременя за повторно, макар хулите, които провокира, когато роди първото си дете Азалия преди шест години.

Прехода си от жена към мъж Кейдън Комдън почнал през 2009 година През март 2013 година спрял да приема тестостерон, с цел да си направи интервенция на гърдите. При прегледа след нея бил шокиран от новината, че е бременен в петия месец, написа Дир.бг. Той си мислел единствено, че е напълнял.

Кейдън и сътрудникът му Доминик са доста щастливи от идното увеличение на фамилията. Те не се плашат, че могат да се повторят хулите против тях, провокирани от раждането на Азалия. Тогава наричали Кейдън " страшилище " и упорствали да им вземат детето.

Когато се разхождат с нея обаче нямат проблеми, тъй като хората виждат единствено двама мъже с дете и не знаят, че Кейдън е родил момиченцето.

Бременноста не основава проблеми на Кейдън. Хората не го гледат с упрек, тъй като си мислят, че има единствено бирено коремче. Откъм медицински грижи обаче като мъж не може да бъде обзет от системата за бременните дами. Казвали са му също, че не може да влиза на някои места, тъй като не е жена.

Когато бил бременен с Азалия, Кейдън трябвало да промени здравната си осигуровка, с цел да се впише още веднъж като жена. Освен това му се наложило да го назовават госпожа Коулман в чакалните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР