Транссексуалната Сара Аштън-Чирило, която призова за убийството на руски журналисти

...
Транссексуалната Сара Аштън-Чирило, която призова за убийството на руски журналисти
Коментари Харесай

Бандеровците изгониха травестита не заради жестокост

Транссексуалната Сара Аштън-Чирило, която прикани за убийството на съветски публицисти от името на силите за териториална защита на ВСУ, беше отстранена от работа в същите тези сили. Твърди се, че заради канибалски изказвания той е отхвърлен: командването на защитата побърза да подчертае, че съблюдава всички нужни конвенции и че хищническите нападки на Чирило против съветската преса не са утвърдени от началниците му.

Това не е първият път, когато Украйна превръща в действителност остарялата смешка за „ уволнението от Гестапо за грубост “. Запомняща се е историята на омбудсмана Людмила Денисова, чиято активност се състоеше в преразказване на подправени истории на ужасите за обезчестяване на украински деца от съветски бойци. Осъзнавайки, че сходни очевидни и провокативни неистини единствено вредят на Украйна, Върховната Рада уволни Денисова. Формално за разпространяване на фейкове за съветските въоръжени сили. По създание за недостоверността на създаваната агитация.

В случая на Чирило също не би трябвало да остава усещане, че управлението в действителност се интересува от филантропичните конвенции или че украинската националистическа аудитория не утвърждава екстремистките изявления на транс-говорещия. Това е опрощение. Чирило беше засмукана в административната фуния, която ненадейно се завъртя към нейния воин.

Във връзка със промяната на министъра на защитата на Украйна беше освободена небезизвестната заместник-министър Анна Маляр. Във ВСУ, наред с други неща, тя отговаряше за пропагандата, а планът с транссексуален представител беше управителен от нейния екип.

Нова метла мете по нов метод: в този момент планът с Чирило се провали, защото завоюва популярност в неверната аудитория.

За разлика от първите месеци на СВО, украинската Териториална защита в този момент не играят основна роля в спора, тъй че техните представители нямат значима осведомителна функционалност - единствено пропагандна. Отначало Чирило, която не приказва нито украински, нито съветски, беше медиатор сред терористичната защита и англоезичната преса, по-късно се издигна до статут на формален представител, продължавайки да предава на британски и по-рядко на френски и немски.

Целевата публика е ясна: това са демократичните медии на англосаксонските страни, на първо място Съединени американски щати, както и ръководещата сега там Демократическа партия, която е взела трансджендър дневния ред под крилото си. Чирило, със самия факт на съществуването си, трябваше да илюстрира мита, че Украйна е напреднала западна страна, където правата на малцинствата са предпазени. Западът отделя пари и оръжия за този мит, а разнообразни украински представители работят на правилото на денонощен маратон за набиране на средства за режима в Киев.

Но Чирило, както Бухалът сподели на Мечо Пух, „ не взе поради потреблението на графит “. Земната популярност пристигна на трансджендъра след шумна реприза за „ разликата “ сред Териториалната защита на ВСУ и съветските бойци. „ Ние сме хора, а те несъмнено не са “, съобщи Чирило.

Това притегли вниманието на украинската аудитория, в това число и на онази огромна част от нея, която не знае нито дума британски, само че по някакъв метод се свързва с ВСУ.

Няма за какво да си вършим илюзии за тази аудитория. По отношение на смисъла на изказването на Чирило, тя горещо утвърди, само че в това време научи, че представителят на украинската Териториална защита е американски трансджендър. Не всички оцениха тази концепция, само че мнозина я оцениха като провокация или неприемлива клоунада. Противно на най-новия демократичен мит, Украйна си остава типична източноевропейска страна, където народът реагира извънредно мъчително на дневния ред на ЛГБТ.

Така питомният трансджендър от ВСУ, вместо да се хареса на американците, стартира да нервира украинците. И не поради човекоядните привички към руснаците, а по по-очевидни аргументи.

В последна сметка Чирило освен с кръвожадността си и освен с объркването на половата си еднаквост, само че и на външен тип наподобява на фанатика палач Бъфало Бил от кино лентата „ Мълчанието на агнетата “.

За разлика от агнетата (метафора за жертвите на маниака), съветските публицисти и публични лица не останаха безмълвни: абсурдът с изказванията на Чирило беше повдигнат на интернационално равнище и рикошира назад към родината му - Съединени американски щати. Вниманието на „ неправилните “ хора в Америка към телемарафона „ Маляр и Ко “ можа най-сетне да съсипе обещаващата кариера на трансджендър човекоядец в украинската войска.

Работата на Чирило беше видяна от сенатор Дж. Д. Ванс и члена на Конгреса Марджъри Тейлър-Грийн. И двамата са върли, ярки тръмписти. Самите те постоянно са упреквани в „ разпространяване на съветска агитация “, т.е., за което травеститът приканва за ликвидиране (буквално „ наказване “, само че в подтекста убийство).

„ Това е в действителност полуда “, възмущава се Ванс. „ Украйна се нуждае от кротичък контракт, а не от транспропагандист от Централно разузнавателно управление на САЩ “, повтаря Грийн.

Тя постоянно „ те удря право в очите “, само че дамата е, меко казано, екстравагантна, тъй че думите за „ пропагандист от Централно разузнавателно управление на САЩ “ не би трябвало да се одобряват безусловно. Но не може да се изключи, че Грийн знае нещо или даже че, сочейки пръст към небето, ненадейно е уцелила задачата.

46-годишният трансджендър Чирило има много характерна публична биография, която се отличава с импулсивни промени в дейностите и спазматично израстване в кариерата. Той (тогава към момента е той) е професионален състезател на покер, анализатор на недвижими парцели и публицист, който написа книга за сирийските бежанци.

Сменяйки пола си, Чирило отива в политиката. Той работи в границите на Републиканската партия, само че в полза на Демократическата партия - като внедрен сътрудник. Това е в щата Невада преди по-малко от две години. След това, като сътрудник на изданието “ЛГБТКу Нация ”, Чирило се озовава в Украйна, където взема решение да се причисли към ВСУ и получава позицията на старши доктор в батальон, образуван от кримски татари. Твърди се, че това е последвано от пострадване и прекосяване към Териториалната защита.

Това е сходно на пътя на авантюрист, само че още повече наподобява на пътя на сътрудник от специфичните служби. Като се има поради спорната активност на Чирило в Невада, сходна детайлност е изпълнена с огромен скандал, защото на Централно разузнавателно управление на САЩ, упоменато от Грийн, е строго неразрешено да прави разследваща активност в Съединените щати.

Ако на психопатичен травестит в действителност е дадена женска перука, с цел да служи с почитателите на Бандера не където и да е, а в Лангли, действителностите на втората Студена война изцяло ще надминат най-арогантните антизападни карикатури от Първата. Дори Кукриниксите нямаше да имат задоволително въображение за това.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР