Транспортният предприемач Петко Ангелов се ориентира към строителния бранш. Той

...
Транспортният предприемач Петко Ангелов се ориентира към строителния бранш. Той
Коментари Харесай

Транспортен бос мина в армията на строителите, планира гранд...

Транспортният бизнесмен Петко Ангелов се ориентира към строителния отрасъл. Той планува грандиозна инвестиция в землището на с. Ягодово, в местността Агълите, на повърхност от 115 165 кв.м. Това излиза наяве от капиталовото му желание, импортирано в Регионална инспекция за опазване на околната среда Пловдив от името на компанията му „ Петко Ангелов БГ ” EООД.

Върху парцела, част от който е бивше военно отделение, ще се вдигнат жилищни и търговски здания, старешки дом и дом за деца със специфични потребности. По план ще се създава и електрическа сила.

Предстои да се извърши проект за регулация. В единия новообразуван урегулиран парцел с повърхност от 39604 кв.м ще бъдат ситуирани към 60 броя независими жилищни здания с прилежащите обслужващи механически уреди и вътрешни улици. В комплекса се планува да се изградят магазин за хранителни артикули и заведение за хранене, които ще бъдат ситуирани директно до входа на парцела от север. Ще има още детска площадка и фитнес навън. Всички здания ще са със стоманобетонова структура. 

Вторият имот с повърхност 14535 кв.м е очакван за дом за обществени грижи за настаняване на възрастни лица. В него ще има оптимален брой от 200 легла. Базата ще бъде разграничена на обособени независими здания: за настаняване със независими стаи по 2 индивида с обособен хигиеничен възел, лекарски кабинети и кабинети за рехабилитация и физиотерапия, зали за игри и занимания. Втората ​постройка е за икономически действия - пране, кухненски блок и зала за хранене, хранилища за домашен инвентар и механически уреди. Външните площи ще бъдат благоустроени и озеленени и ще имат обособени фитнес навън и алеи за разходка.

Домът  за настаняване на деца със специфични потребности  ще е на повърхност от 9922 кв.м. Той може да поеме до 100 малчугани.

В четвъртия парцел с най-голяма повърхност от 50 024 кв.м. се планува да се построи /ФЕЦ/ фотоволтаична електрическа централа с приблизителна мощ 4 MW за продажба на еленергия. Произведеният ток ще се отдава в мрежата на ЕР-Юг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР