Транспортна фирма от Лимасол оспорва два пункта Второто заседание за

...
Транспортна фирма от Лимасол оспорва два пункта Второто заседание за
Коментари Харесай

Възражения бавят решаването на делото със ЗК Олимпик в Кипър

Транспортна компания от Лимасол оспорва два пункта

Второто съвещание за оповестяване на застрахователната компания " Олимпик " в разпродажба през днешния ден в окръжния съд в Никозия стартира гледане всъщност на делото с възражения. Тяхното включване ще забави още решаването на проблема, който визира над 200 хиляди български клиенти на " Олимпик ", съобщи БНР.

Сравнително дребна компания от Лимасол, " Експрес-гараж " ООД, има възражения по два пункта - тя е срещу продължение на самата процедура за оповестяване на сдружението в разпродажба, както и против назначението на настоящия краткотраен ликвидатор Павлос Накузи за непрекъснат ликвидатор, разгласи неин юрист в съда през днешния ден. Подробности за какво транспортната компания оспорва не бяха огласени.

Съдия Ангелос Давид даде едноседмичен период до 24.10. за внасяне на самото несъгласие в съда. Следващото съвещание по делото бе планувано за 26.10.

В правосъдната зала през днешния ден участваха представители на застрахователния контрол на Кипър, Гаранционния фонд, българското посолство, както и кипърският юрист, акредитиран за наблюдаващ на процеса от името на гаранционния фонд на България.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР