Трансмомичето Емили или неин последовател? Този въпрос озадачи софийски шофьор,

...
Трансмомичето Емили или неин последовател? Този въпрос озадачи софийски шофьор,
Коментари Харесай

Трансмомичето Емили или неин последовател? Дама хвърчи с тротинетка по софийски булеварди

Трансмомичето Емили или неин почитател? Този въпрос озадачи софийски водач, който през вчерашния ден разгласява видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин човек с рокля и тротинетка хвърчи с 100 км/ч в последна лява лента. Въпросният неразбираем лидер се престроява сред колите и прави рискови зиг-заг маневри.
Прочетете още

След като създателят на клипа става очевидец на това, позвънява на 112, с цел да пусне сигнал против рисковия лидер на тротинетката, за който не е сигурен дали е мъж или жена. Шеговития диалог с полицията, той разгласява в обществените мрежи дружно с видеото.

Припомняме, че скоро имаше скандал с шофирането на Емили по автомагистралите, като тя съобщи, че няма да спре да се придвижва с тротинетката си. Възможно е лидерът от този клип още веднъж да е тя. Трябва да отбележим, че Законът за придвижване по пътищата сега гласи - неразрешено е водачите на тротинетки да се движат по пътища, на които оптимално позволената скорост е над 50 км/ч. Самите те нямат право да развиват скорост, по-висока от 25 км в час.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР