Трамвай и градски пътнически автобус се сблъскаха в истанбулския квартал

...
Трамвай и градски пътнически автобус се сблъскаха в истанбулския квартал
Коментари Харесай

Трагедия: 33-ма ранени при сблъсък на автобус и трамвай в Ис...

Трамвай и градски пътнически рейс се сблъскаха в истанбулския квартал Алибейкьой през днешния ден в ранните часове, когато стотици пътуваха към работа и учебно заведение. В резултат на конфликта бяха ранени минимум 33 души, в това число четирима в сериозно положение.

 DHA

Инцидентът е станал покрай трамвайна спирка Алибейкьой, когато рейсът се е опитвал да премине през релсите на трамвая. Той е блъснат странично от бързо движещия се трамвай.

Губернаторът на Истанбул Али Йерликая заяви в обществените медии, че при случая са ранени 33 души. „ За страдание, 33 наши съграждани пострадаха при пътнотранспортното произшествие. За ранените се поставят нужните грижи в околните лечебни заведения. "

 DHA

Голям брой коли за спешна помощ са били изпратени на място, с цел да оказват помощ на потърпевшите, оповестява организация Демирорен (DHA). Моментът на случая е сниман и от охранителни камери.

 DHA

Работата по изваждането на градския рейс с пристигналите на място кран и влекач продължава. Заради интензивния теч на гориво от рейса, огнеборците са напръскали региона със специфична пяна.

 DHA

Градският превоз в региона е спрян краткотрайно, като по случая се води следствие.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР