Тръмп може да приветства обвиненията по отношение на изборите в Джорджия, но съобвиняемите му може да се изкушат да `превърнат`

...
Това бяха думите на Доналд Тръмп в записан телефонен разговор
Коментари Харесай

Това бяха думите на Доналд Тръмп в записан телефонен разговор между Доналд Тръмп и държавния секретар на Джорджия Брад Рафенспергер на 2 януари 2021 г. .. Тръмп искаше от длъжностното лице гласове, които нямаше, на избори, които не спечели, и изтъкна идеята за наказателно преследване, ако не ги получи.

Прокурорите смятат, че имат записа на престъпник, който извършва престъплението - на победен президент, който звъни с твърдения за фалшифицирани избори и оказва натиск върху държавни служители, за да му помогнат да открадне резултата.

Каквото и да беше, то предизвика разследването за намеса в изборите в щата Джорджия.

Призивът в обвинителен акт номер четири вече присъства в номер три. Сега и двете го имат като център на модел на поведение, насочен към преобръщане на изборен резултат, както се твърди.

Грузия го е изложила в така нареченото обвинение RICO. Това е Законът за корумпираните организации, повлияни от рекета, инструмент за наказателно преследване, насочен към престъпленията на мафията.

Тръмп ще бъде изправен пред обвинения, включително конспирация за фалшифициране от прокурори в Джорджия - доклад

Прочетете повече: Какви са разследванията, пред които е изправен бившият президент на САЩ?

„Дон“ в центъра на тези нови обвинения е изправен пред повишена криминална експозиция и списъка с подкрепящи актьори също е разширен, с целия потенциал, който носят за „обръщане“. Ще изберат ли целевите индивиди, незначителни играчи, които все още разполагат с информация за разкриване, да я споделят и да поемат целта на гърба си? Прокурорите ще се надяват, че ще бъдат подтикнати от правилата.

Въпреки че федерално престъпление може да бъде предмет на президентско помилване (може би от победоносен Доналд Тръмп на следващите избори?), присъдите на щатско ниво не са.

Предполагаемите съзаговорници може да почувстват натиска от щатско обвинение, което не се прилага във федералните съдебни преследвания другаде.

Колкото повече подробности се излъчват в „пакет“ от съдебни преследвания, толкова повече предполагаемото нападение на Доналд Тръмп срещу демокрацията в САЩ ще бъде изложено публично. Така, разбира се, и защитата му.

Тръмп вече е повдигнал последното обвинение по „лов на вещици“. Той нарича телефонния разговор с Брад Рафенспергер „абсолютно перфектен телефонен разговор“. Неговият адвокат Джон Лауро го описва като „амбициозен въпрос“.

Това е амбициозната защита, която сега ще бъде въпрос, който съдията и журито ще направят неутрална оценка. Партизанското мнение от лагера на Тръмп продължава да бъде подкрепящо.

Ако четвъртото обвинение не е изненада за Доналд Тръмп, то не е и разочарование, ако се вярва на него.

" Имаме нужда от четвърто обвинение, за да затворим тези избори“, каза той наскоро.

Екипът на Тръмп смята, че когато на поддръжниците му се каже „обвинение“, те чуват „несправедливост“ и че колкото по-големи са подробностите, толкова повече това е игнориран шум.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР