Тръгналият по много добър начин през тази кампания тим на

...
Тръгналият по много добър начин през тази кампания тим на
Коментари Харесай

Черно море и Пирин откриват шестия кръг в efbet Лига

Тръгналият по доста добър метод през тази акция отбор на Черно море посреща Пирин в първи мач от шестия кръг на efbet Лига. Двубоят сред „ моряците “ и „ орлетата “ е с начален час 18:30, като ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT.

На Gong.bg също ще проследим най-вълнуващото от срещата на „ Тича “.

Тимът на Илиан Илиев се показва извънредно солидно в отбрана от началото на шампионата, като е позволил единствено един гол и то от ЦСКА на „ Българска войска “ при загубата с 0:1. Това е и единственото проваляне на отбора в четирите изиграни мача дотук. В останалите си три срещи варненци на два пъти завоюваха със същия най-малък резултат, а в предишния кръг победиха Берое с 2:0 след късен втори гол на 17-годишния Николай Златев.

Двама от най-опитните в състава – Цветомир Панов и Даниел Димов са навън от сметките на Илиев. На страната на отбора от морската столица обаче е статистиката, която споделя, че тимът не е губил от благоевградския си противник от 2017-а година на своя стадион.

За югозападния отбор обстановката е малко по-сложна. Пирин се нуждае от точки, откакто в последните си две против загуби от два софийски противника – Славия и Левски. Отборът даже към момента няма победа в шампионата, а единствените точки, завоювани до момента са от равенствата против ЦСКА 1948 и Спартак Варна.

Наставникът на отбора Красимир Петров няма да пътува за Варна, като тимът ще бъде воден от треньора на вратарите Мирослав Митев. Извън групата на „ орлетата “ са двама от най-опитните бойци в състава – Петър Занев и Николай Бодуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР