Трагичната новина привлече вниманието на световните медии. Пред агенция AFP,

...
Трагичната новина привлече вниманието на световните медии. Пред агенция AFP,
Коментари Харесай

Застреляха висш парагвайски антимафиот на медения му месец

Трагичната вест притегли вниманието на международните медии. Пред организация AFP, основният прокурор на Парагвай Аугусто Салас, изрази мнение, че почеркът на офанзивата наподобява характерен за наркомафията, тъй че за момента следствието се насочва към тази версия.

На мястото на престъплението работят висши офицери от колумбийската полиция, следователи от Парагвай и криминалисти от Съединени американски щати, оповестява Военновъздушни сили.

Часове преди стрелбата брачната половинка на Печи, журналистката Клаудия Агилера, разгласи в Instagram, че чакат дете. Според нея брачният партньор ѝ не е получавал закани. По думите ѝ, нападателите са пристигнали с лодка или джет, единият е слязъл и без да каже и дума, е прострелял 46-годишния прокурор два пъти – веднаж в тил и веднаж в лицето. Стрелял е и по охранителя на плажа, само че не го е улучил.

Прокурор Марсело Печи има славата на експерт в битката с проведената престъпност, трафика на опиати, прането на пари и финансирането на тероризъм. През 2020 година той работи по дело против някогашния...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР