Трагична, вдъхновяваща и далеч не толкова реалистична, колкото ни се

...
Трагична, вдъхновяваща и далеч не толкова реалистична, колкото ни се
Коментари Харесай

Джулия Робъртс разплаква домакини за 20 милиона

Трагична, вдъхновяваща и надалеч не толкоз реалистична, колкото ни се желае – такава история ни чака на огромния екран с премиерното заглавие за седмицата „ Чудо “. Като главен магнит за киноманите служи присъединяване на Джулия Робъртс. Носителката на „ Оскар “ скача в кожата на стопанка, посветила целия си живот на сина си Оги, измъчен от рядко заболяване.

Вследствие на 27 интервенции лицето на 11-годишното момче остава деформирано, а белезите си дребният крие зад обсесията си по „ Междузвездни войни “ и бяла каска в жанр но Дарт Вейдър.

Задължително не пропускайте да вземете със себе си най-малко два пакета носни кърпички, в случай че сте се отправили към киносалона за катарзисното попълнение във филмографията на режисьора Стивън Чбоски (автор на книгата „ Предимствата да бъдеш новобранец “). Малката вяра на Холивуд Джейкъб Трембли е повече обаятелен в ролята си на отритнатото от съучениците си поради лекомислен кусур момче. Премеждията му в първите дни от престоя му в частното образователно заведение сигурно ще ви просълзят. Определения от рода на „ урод “ и подправени другари са единствено част от компликациите, с които се сблъсква до неотдавна образования в домашни условия Оги. Като негова съществена опора се явява точно Робъртс, която съумява да тушира даже неизбежните недоволства на сина си „ ти мислиш, че съм хубав единствено тъй като си ми майка “.

Въпреки проблематичната тема на кино лентата си, Чбоски въпреки всичко няма да ви докара до положение на тежка меланхолия. С внимателно възприятие за комизъм и същински модели за подражателство в лицето на учителя и шефа на Оги, режисьорът съумява да придаде прочут живец в продукцията си. Именно с достойните преподаватели, бранещи достойнството на особеното момче даже в лицето на прям опит за рекет, лентата някак излиза от сферата на бруталната действителност.

„ Обожавам този филм най-много поради посланието му – избери добротата “,

безапелационен е Трембли, който завоюва сърцата на критици и почитатели още през 2015 година като наследник на Бри Ларсън в Room. Подобно на героя си и той е върл фанатик на тематика „ Междузвездни войни “, като даже е кръстил кучето си Рей – на героинята на Дейзи Ридли от новата трилогия на галактическата сага.

Ако сте от хората, които си мислят, че филми като „ Чудо “ мъчно биха могли да си проправят път измежду лавината от безсмислени блокбъстъри от ранга на „ Тор “ и „ Бързи и гневни “, то помислете още веднъж. Чбоски осъществя плана си в нискобюджетната рубрика от едвам 20 милиона, а единствено за месец на огромния екран в Съединени американски щати и Канада върна инвестицията на продуцентите си над 6 пъти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР