Трагедията е станала около 15.30 ч. В пометената от свлачището

...
Трагедията е станала около 15.30 ч. В пометената от свлачището
Коментари Харесай

България Почерня! Бедствието Взе Кървавия Си Данък! Гледката Е Ужасяваща, Преди Малко Е Убит

Трагедията е станала към 15.30 ч. В пометената от свлачището сграда имало 8 индивида, като на двамата потърпевши е оказана помощ в Спешния център в Златоград, а по-късно са превозени за лекуване в болничното заведение в Кърджали.

" Моите съболезнования, умря 62-годишен човек! Земна маса се свлича, минава през хижата, отнася едната стена и го притиска в другата. За страдание той почива на път за болничното заведение.

Има още двама души, които са ранени и са превозени в болничното заведение в Кърджали. Единият с комоцио, с контузии по краката, другият в тазобедрената част ", сподели пред БНР кметът на Златоград Мирослав Янчев.

По думите му няма документи за тази хижа. При изобилните превалявания, хубаво е че беше свалено равнището на язовир Златоград, който поема огромна част от размера на водите, равнището се е покачило с 1 метър и 15 см.

" Изключително безразсъден случай, с изключение на този няма нещо друго тревожно вследствие на изобилните превалявания през последните две денонощия. Бих призовал, всеки който няма пътешестване да не излиза, вследствие на изобилните превалявания имаме свлечени камъни, нямаме затворени пътища, само че обстановката изисква изключително внимание ", сподели регионалният шеф Недялко Славов, който също бе на мястото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР