Трагедия разтърси БНТ. Почина един от монтажистите на националната телевизия

...
Трагедия разтърси БНТ. Почина един от монтажистите на националната телевизия
Коментари Харесай

Трагедия разтърси БНТ. Любим колега загина нелепо СНИМКА

Трагедия раздруса Българска национална телевизия. Почина един от монтажистите на националната телевизия Филип Петков, който беше прочут измежду сътрудниците си и приятелите си с прякора FlyPhil.

Филип е умрял неуместно, откакто е паднал от канара по време на фотоси. Петков си отиде от този свят доста млад, а всички в Националната телевизия потънаха в тъга.



Колегите на Филип споделят за него, че е бил неповторим човек със ужасно възприятие за комизъм, а в работата си е бил същински експерт. Често е вършел няколко действия eдновременно. Монтирал е безчет филми и репортажи.

Голямата покруса не бе подмината и от лицето на Българска национална телевизия - Христина Христова, която е водещата на седмичния утринен блок в малкия екран.

" Пиша и търкам...не знам и за какво пиша, тя болката от загубата на другар не се изяснява. Но пъклен ме е яд- не е почтено! Човече, не е почтено по този начин! А обещанията " ще се забележим ", " време е за есенната фотосесия ", това твоето " ехааа "... по кое време?! О, Фил

...Не се отсрочва нищо за на следващия ден, няма(ме) време!

Вече липсваш. Затова всички пишем тук, тъй като ще ни липсваш и ни боли. Та да си го кажем... ", написа във Facebook Христова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР