Трафикът ще се осъществява двупосочно в свободното платно От 19

...
Трафикът ще се осъществява двупосочно в свободното платно От 19
Коментари Харесай

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостови съоръжения се променя организацията на движение в участък от АМ „Тракия“ на територията на област Бургас

Трафикът ще се реализира в двете посоки в свободното платно

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово оборудване се трансформира организацията на придвижване в посока Бургас при 339-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 300 метра.

От 19 март до 2 април се трансформира организацията на придвижване в посока София при 351-ви км на Автомагистрала „ Тракия “. Причината е ремонт на фуги на мостово оборудване. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „ Българово “ и ще продължава по автомагистралата. За осъществяване на строителните работи ще бъде лимитирано придвижването в права от към 900 метра.

Ремонтните действия на фугите на двете мостови уреди са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът ще е доста по-интензивен.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение и ги моли да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР