Трафик НюзМомченцето е родено 5 седмици преди терминаЧувствам се добре,

...
Трафик НюзМомченцето е родено 5 седмици преди терминаЧувствам се добре,
Коментари Харесай

Майката на първото бебе в Пловдив: Искам да завърши средно образование

Трафик Нюз
Момченцето е родено 5 седмици преди термина
„ Чувствам се добре, щастлива. Радвам се, че имам първото бебе ”. Това съобщи пред  TrafficNews.bg  Анка Ангелова, която е майката на първото бебе за 2020 година.

Райчо проплаква в първата минута на 2020 година в най-голямата болница в Южна България – Университетската „ Свети Георги ”. Той е кандидат за купата „ Първото бебе на новото десетилетие ”.
 
„ Най-напред да е жив и здрав, да си изкара учебното заведение, да учи и да има приблизително обучение, да е естествен човек и да си има лична работа ”, пожела му още Анка.

Още вижте във видеото:



 

Момченцето е родено 5 седмици преди термина на майката. То е високо 45 сантиметра и тежи 2 кг и 270 грама.

„ Природата по този начин е подредила нещата, че първото бебе да се роди по естествен механизъм, в първата минута и в нашето поделение. Рядко се случва, само че тази година се случи ние да сме първенци ”, изясни Блага Байлова – старша акушерка в УМБАЛ „ Сухопътни войски. Георги ” – Пловдив.

Последното бебе, родено в отделението е момиченце. В новогодишната нощ в Родилното поделение са проплакали и близнаци. Те също са недоносени, само че са в устойчиво положение под наблюдаване.

Тенденцията у нас е за понижаване на броя на родените деца. Данните за последната година не са цялостни, само че тези за 2018 сочат, че на бял свят са се появили 62 хиляди бебета. През 2010 година техният брой е бил 75 000.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР