trafficnews.bgНа истински екшън се отзова екип на Първо районно в

...
trafficnews.bgНа истински екшън се отзова екип на Първо районно в
Коментари Харесай

Семеен скандал в Пловдив завърши с бой, бягство от полицията и показен арест

trafficnews.bg

На същински екшън се отзова екип на Първо районно в Пловдив. Преди седмица до незабавния телефон 112 бил подаден сигнал за фамилен скандал на улица „ Драгоман ” в центъра на града.

На място обаче униформените заварили двама мъже, които се постановат, а до тях били ужасени жена и дете. Единият пловдивчанин очевидно бил пийнал. Той налагал другия мъж посред улицата.

Виждайки униформените, побойникът хукнал да бяха. Тичайки обаче по улицата се спънал и паднал по очи. Служителите на Министерство на вътрешните работи го настигнали и пробвали да го задържат. Пияният обаче се съпротивлявал, махал с ръце и викал неистово. Това наложило служителите на реда да извадят белезниците. Закопчали го, качили го в патрулката и го отвели в районното.

В полицейското ръководство разяреният мъж траял с неприличното си държание. Псувал, буйствал и даже си разрешил да обиди униформените.

Освен, че прекарал 24 часа зад решетките, пловдивчанинът се сдобил с акт за дребно безчинство. За да се дефинира размера на глобата, той бил отведен в Районен съд. Пред магистратите изразил страдание, само че думите му не трогнали магистратите.

Той бил осъден с административна глоба в размер на санкция от 200 лв.. Размерът на акта е бил съгласуван със фамилното състояние на мъжа, имотното му положение, чистото правосъдно минало и фактът, че по време на грозните подиуми е бил под въздействието на алкохол.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР