trafficnews.bgЕдинствената българска звезда от световен ранг в ММА - Благой

...
trafficnews.bgЕдинствената българска звезда от световен ранг в ММА - Благой
Коментари Харесай

Багата продължава да катери ранглистата на UFC - вече е осми в света на ММА

trafficnews.bg

Единствената българска звезда от международен сан в ММА - Благой Иванов-Багата, се изкачи с едно място в ранглистата при най-тежките на най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства UFC. В новото издание на подреждането навършващият 33 година в сряда войник към този момент е 8-и. Той се приближи към върха преди 4-ия си мач от веригата поради решение на американеца Кейн Веласкес. Той се реалокира в кеча, където няма инспекции за допинг.

Тъй като Веласкес към този момент не е непрекъснато разполагаем на проверяващите, последва изваждането му от ранглистата на UFC. След смяната Багата към този момент е единствено на 3 места от идващия си съперник. На 2 ноември в именитата зала “Медисън Скуеър Гардън ” в Ню Йорк Иванов ще премери сили в осмоъгълника с американеца Дерек Луис. Битката ще е част от галата под номер 244 на UFC. Тя ще е първата в нейната стратегия. Луис, който е известен с прякора Черния звяр, продължава да е номер 5 в ранглистата при най-тежките. Преди дуела с него в ММА кариерата си Багата има 18 победи и 2 загуби. Статистиката на противника му е 21/7.

Двамата се намират в разнообразни интервали. Багата победи в последните си 2 мача, до момента в който Луис записа провали в тях. На 3 ноември предходната година Черния звяр загуби от легендата Даниел Кормие борбата за пояса, а по-късно го би и Жуниор дос Сантос. След като бе надвит от бразилеца на старта на кариерата си в UFC, Багата се оправи с Бен Ротуел и Тай Туиваса. Иванов продължава в Лас Вегас подготовката си за борбата с Черния звяр. Българинът, който е някогашен международен първенец по бойно самбо, има някои болежки, само че се надява те да бъдат изчистени до конфликта с Луис. През предишния месец Багата се засече с с най-хубавия български тенисист Григор Димитров в Лас Вегас.

Двамата упражняваха във фитнеса на профилирания институт на UFC. В него, като се изключи че се оферират най-хубави условия за подготовка, се работи и с най-модерните способи за възобновяване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР