Снимки ФейсбукОгромна вълна на недоволство от страна на феновете на

...
Снимки ФейсбукОгромна вълна на недоволство от страна на феновете на
Коментари Харесай

Зрителите на „Денсиг старс“ гневни: Това е пародия, хубаво е нагласено

Снимки Facebook

Огромна вълна на неодобрение от страна на почитателите на „ Денсинг старс “ по-късно, което се случи в танцувалното шоу.

Техният яд е обвързван с достигането до финала на доктор Неделя Щонова, която дружно с колегата си Атанас Месечков бяха на последно място след оценките на журито, само че приключиха на първо след зрителския избор и това им разреши да заема третото място в крайното класиране.



На финала Щонова и Наско ще се борят за крайната победа с Дара и Джими, Натали и Димитър и Ивет и Тодор.

Успехът на Щонова обаче е подложен под съществено подозрение от почитателите на формата по бТВ, които меко казано го дефинират за неправдив.

Те не са на себе си от гняв, че лекарката е траяла напред за сметка на отпадналите Папи Ханс и Ани и Валери и Дорина.

Някои фенове на „ Денсинг старс “ недоумяват също като синоптичката Натали е получила толкоз високи оценки в решаващата вечер и за какво олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова се е наредила измежду най-хубавите четири двойки.

Предлагаме ви част от разпалените мнения на страницата на шоуто във фейсбук:

Как Неделя и Наско от последно място във краткотрайното класиране, се озоваха финалисти? Сигурно им е доста огромна родата, изпратили смс-и.



Валери и Дори на край! Връщайте ги незабавно.

Едва ли Неделя и Наско имат 30 % зрителски избор Кой би ги подкрепил? Разсъждавайте. Оценките на журито тогава са безсмислени. Ще подскачат на финала, щом сте решили, за смут на почитателите на формата. И купата им дайте от името на народа!

Боже каква неистина, каква машинация, Неделя с най доста гласове. Ама очевидно вота ви е отрицателен. Този, които ви написа вота в ефира, има незабавна потребност от клиника за психологично заболели.

Направо давайте купата на Щонова и пудела Месечков и да се свършва! Подигравка с другите участници. 

Не беше почтено за Папи и Валери!Заслужаваха да бъдат в четворката! И единствено, тъй като някой има орден, би трябвало да го бутаме напред! С танците няма нищо общо и трябваше да бъдат обективни!

Неуважаеми продуценти, доста е грозно от ваша страна да поддържате наивната религия на тази 50-годишна жена, че танцува по-добре от Папи, Виктор и Валери! Като я оставяте на край, заменяте достолепието с гротеска.

Срамота! Винаги от последно, та преди всичко. 30 % зрителски избор??? Лъжа. Подигравка с останалите участници.

Неделя и Наско с 30 %. Много хубаво си ги нагласяте. Подигравате ни се!

Как Натали, която в предните седмици от смс-ите получаваше по една или две точки, внезапно има четири? Без бутането от журито и нагласянето тази седмица на смс-ите нямаше да е на край.

Папи заслужаваше да е там, а не да отпадне.

Не ни заблуждавайте с тези проценти дали своят вот. Измислица. Нали Неделя работи към бТВ, а оная каратистка е олимпийка, та ги добутахте до край. Изгаврихте се с Папи и Валери. Бяха за край. Пародия.

Неделя събра толкоз зрителски избор? Явно си е за рейтинг на предаването. Неделя няма място там, смешно е!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР