trafficnews.bgДвамата с жена му си направили бивак край Гьолчетата до

...
trafficnews.bgДвамата с жена му си направили бивак край Гьолчетата до
Коментари Харесай

Загиналият в бурята софиянец бил рибар на палатка

trafficnews.bg
Двамата с жена му си създали бивак край Гьолчетата до Долни Богров, което е обичано място на въдичарите
Излет на палатка край езеро в Долни Богров е приключил със гибелта на 55-годишен софиянец по време на бурята нощес. Върху него се е стоварил голям клон от дърво, прекършен от ураганния вятър. Мъжът е умрял на място, а 50-годишната жена, която е била с него, е откарана в тежко положение с голям брой контузии в региона на главата в софийската болница " Св. Анна ".

Тя е съумяла да позвъни на незабавния телефон 112, на мястото са пристигнали две коли за спешна помощ, само че мъжът към този момент е бил умрял.

Двамата потърпевши са излезнали от палатката, с цел да се опитат да я укрепят, когато клонът е рухнал върху тях, описаха пред  TrafficNews  хора от Долни Богров. Пострадалите най-вероятно са опънали палатка там, тъй като са били риболовци, считат локалните.

Трите езерца, край които се е разиграла нещастието, са известни като Гьолчетата и са обичано място за въдичарите от столицата. Край две от тях от може да се лови риба гратис, а третото е взето на аренда.

Водоемите са се появили на мястото на някогашни кариери. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР