Традицията повелява кралските семейства да публикуват свои нови снимки за

...
Традицията повелява кралските семейства да публикуват свои нови снимки за
Коментари Харесай

Чудеса по Коледа: Хари и Меган показаха най-скъпото си СНИМК...

Традицията повелява кралските фамилии да разгласяват свои нови фотоси за коледните и новогодишни празници, с които поздравяват всички, които същински им се радват.

Е, принц Хари и Меган Маркъл не са част от английския кралски двор към този момент близо две години, само че ден преди Бъдни вечер не пропуснаха да споделят с всички нов кадър, който е по-специален от всеки път, написа lifestyle.bg.

На него за пръв път виждаме дъщерята на фамилията Лилибет Даяна, която се роди при започване на юли и до момента съвсем никой не я беше виждал. Но не щеш ли щастливото семейство към този момент е в цялостен формат и не желае повече да се спотайва.



Снимката на Хари, Меган и двете им деца е снимана от фотографа Алекс Любомирски през лятото в двора на фамилния дом в Санта Барбара.

Тримата са в всекидневно облекло, а Лилибет е една дребна принцеса, която подарява родителите си с необятна усмивка. Арчи пък от ден на ден наподобява на татко си - най-много по рижавата коса.

Към картичката има и персонално обръщение от двойката.

" Тази година, 2021, посрещнахме нашата щерка Лилибет Даяна на този свят. Арчи ни направи " мама " и " папа ", а Лилибет ни направи семейство. Очаквайки 2022 година с неспокойствие, ние направихме дарения на няколко организации, които поддържат фамилии в потребност - от тези, които е трябвало да изоставен Афганистан, до други, които се нуждаят от заплатен наставнически отпуск в Съединени американски щати ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР