Традиционното коледно обръщение, с което кралица Елизабет Втора се явява

...
Традиционното коледно обръщение, с което кралица Елизабет Втора се явява
Коментари Харесай

Четвърти канал с дийп фейк на кралица Елизабет |

Традиционното коледно послание, с което кралица Елизабет Втора се явява пред британците по радиото и малкия екран, ще бъде съпроводено тази година от различен вид,  учреден на технологията " дийп фалшив ", оповестява Би Би Си.

Процесът употребява синтез на изображението благодарение на изкуствен интелект. Фалшивата тирада на Нейно Величество ще бъде излъчена по Четвърти канал на централната телевизия на страната.

В ролята на кралицата ще се изяви комедийната актриса Дебра Стивънсън, само че на външен тип тя ще бъде идентична с кралската персона. По време на своето послание цифровият фалшив монарх ще засегне редица противоречиви тематики, свързани с решението на принц Хари и брачната половинка му да изоставен Англия. Няма да бъде подминат и принц Андрю, който краткотрайно се отхвърли от формалните си отговорности поради абсурда, който го свърза с американския милиардер Джефри Епстайн.

По думите на ръководителите на Четвърти канал те държат да покажат какъв брой елементарно могат да се фабрикуват подправени вести в цифровата ера с огромна симулативност за меродавност. При технологията " дийп фалшив " може да се генерира изцяло измислено наличие, озвучено от облици, основани посредством изкуствен интелект. По този метод може да се популяризира всякаква дезинформация по оптимално безапелационен метод. От Бъкингамския замък не разясниха коледната самодейност на Четвърти канал, оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР