Традиционното баскетболно шоу Стрийт баскет“ се проведе на 1 юни

...
Традиционното баскетболно шоу Стрийт баскет“ се проведе на 1 юни
Коментари Харесай

Традиционното баскетболно шоу „Стрийт баскет“ се проведе  пред Община Ловеч 

Традиционното баскетболно шоу „ Стрийт баскет “ се организира на 1 юни 2022 година на площад „ Екзарх Йосиф I “, пред Община Ловеч. То мина под мотото „ Да бъде мирна земята “ и се провежда във връзка празника на ЦПЛР-ОДК и 22 години „ Стрийт баскет “ в града.

Празникът бе открит от кмета Корнелия Маринова в наличието на заместник-кмета Венцислав Христов. Корнелия Маринова се обърна към спортистите с думите: „ Пожелавам ви да съхраните детското в себе си, това ще ви оказва помощ през целия живот. Днешният ден посвещаваме на мира, тъй като се оказа, че по време на война всичко останало губи своя смисъл. Ние към този момент видяхме какъв брой е значимо да сме здрави по време на пандемията. Сега виждаме какъв брой е значимо да живеем в мир. Желая ви прекрасен празник и единствено позитивни страсти да имате! “

Още при започване на всички участници, а и на детската аудитория, бяха раздадени сладоледи. Организатори на проявата са от ЦПЛР-ОДК с финансовата поддръжка наОбщина Ловеч и Местната комисия за битка срещупротивообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/-Ловеч.

С доста страсти мина спортната конкуренция, в коятоучастваха 22 тима по трима състезатели. Те са отучилищата в гр. Ловеч – ОУ “Васил Левски “, ОУ „ Проф. Димитър Димов “, ППМГ, ПЕГ “Екзарх Йосиф I “, СУ „ Св. Климент Охридски “, както и от СУ „ ГеоргиБенковски “ от Плевен.

Класираните на призовите места възпитаници във всякавъзрастова група получиха медали, а завоювалите първомясто и тениска с логото на събитието. Наградите бяхавръчени от Марина Колева, шеф на ЦПЛР-ОДК, и Даниела Данова, секретар на МКБППМН.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР