Традиционният за Пазарджик благотворителен базар на Движението на българските майки,

...
Традиционният за Пазарджик благотворителен базар на Движението на българските майки,
Коментари Харесай

Благотворителен базар в бензиностанция правят майки от Пазар...

Традиционният за Пазарджик благотворителен базар на Движението на българските майки, който за първи път тази година продължи близо месец, само че главно във виртуална среда, ще има и своята реализация в същинския свят. Това ще стане навръх Лазаровден, 24 април, събота, от 10:00 до 18:00, както е било до момента.

Новината оповестиха доброволки от организацията, която е подписала съглашение с веригата бензиностанции " Лукойл ", които дават свои площи за осъществяване на сходни благотворителни разпродажби в цялата страна. За Пазарджик пъстрите сергии с ръчно направени сувенири ще бъдат ситуирани в обекта до моста на Марица, на ул. " Христо Касапвелев " 2.

" Всяка Ваша покупка ще помогне на идеите и плановете за социализация и рехабилитация на център с деца и младежи с увреждания в града, деца в неравностойно състояние и приемни фамилии ", напомнят част от многото си благотворителни дела от Движението на майките. И напомнят, че който не може да отиде на физическия базар, към момента може да поддържа тазгодишната акция посредством продължаващия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР