Традиционният ретро парад във Видин, който се провежда в събота

...
Традиционният ретро парад във Видин, който се провежда в събота
Коментари Харесай

Кметът на Видин яхна ретро автомобил на парада на стари коли в града 

Традиционният ретро церемониал във Видин, който се организира в събота и неделя, събра многочислени участници, както и фенове на старите колите. Десетки коли и мотоциклети се подредиха на паркинга на общината, където беше сборният пункт за разкриване на следващото издание на дефилето. За събитието пристигнаха представители на ретро клубове от няколко града в България, от Сърбия и от Румъния.



Кметът на града доктор Цветан Ценков прегледа с интерес атрактивните возила. Той бе поканен от уредниците да се качи във Ford Model A, благосъстоятелност на столичанин, с цел да се включи в парадното шествие, което потегли към Крайдунавския парк, до крепостта „ Баба Вида “, където се състоя формалното разкриване на шестото издание на парада. Основателят и уредник на Vintage Vehicles Vidin Иван Цолов връчи признателен плакет на градоначалника за оказаната поддръжка при организирането на събитието.



За феновете на дефилето на остарели коли е забавно да следят и снимането на фрагменти по време на събитието от екипа на телевизионния сериал „ С река на сърцето “, който сега се снима в крайдунавския град. Те ще бъдат включени в два от епизодите, чието лъчение стартира от този септември по Нова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР