Традиционният Пролетен панаир и тази година ще предложи забавления за

...
Традиционният Пролетен панаир и тази година ще предложи забавления за
Коментари Харесай

Тарлата започва в четвъртък, 18 май

Традиционният Пролетен панаир и тази година ще предложи занимания за русенци на всяка възраст. Той ще се организира в Парка на младежта в интервала 18 април – 1 май, като за трета поредна година негов уредник са „ Общински пазари “ ЕООД.

Пролетният панаир ще предложи на феновете на мощни чувства необятна гама от атракциони и люлки, някои от които ще бъдат за първи път показани в България. Помислено е и за най-малките, които ще могат да се възползват от така наречен „ фамилни люлки “.

Любителите на вкусна храна ще могат да избират от 11-те ресторанта, ситуирани на територията на Пролетния панаир. По традиция няколко търговци ще оферират и сладки изкушения - понички, гофрети, захарен памук, бонбони и други.

Най-очакваните моменти от събитието и тази година ще бъдат гостуващите музикални реализатори. Програмата стартира на 19 април /петък/ с фолклорни осъществявания на Петя Пантева. Организаторите канят всички танцови сформира в града да се насладят на хубава музика и радостно въодушевление и на 26 април, когато за положителното въодушевление ще се погрижат изпълнителките на фолклорна музика Ива и Велислава Костадинови.

На 20 април посетител на Пролетния панаир ще бъде известният хип-хоп реализатор 100 кила. На 24 април на сцената ще се качи надарената Дара, а на 27 – Валерия Войкова – VALL.

На 1 май завършек на Пролетния панаир ще дадат Торино и Пашата със свои осъществявания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР