Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се проведе

...
Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се проведе
Коментари Харесай

Кралица на Бургас се обединява в помощ на слънчевата Цвети

 Традиционният конкурс за най-красива бургазлийка тази година ще се организира в поддръжка на 5-годишната Цвети. Момиченцето е родено прибързано и е с диагноза Детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на дедето и то има нужна от дълготрайно лекуване и интервенция в Съединени американски щати, както и голям брой рехабилитации,за да може да върви.

По време на състезанието Кралица на Бургас в летния спектакъл ще бъдат сложени кутии, в които всеки,който е съпричастен със ориста на дребното момиченце ще може подари средства за лекуването и. Родителите на Цвети взеха решение да участват персонално и да събират сами дарителските суми, както и да срещнат всеки, който има предпочитание, в детайли със положението на тяхното дете. Конкурсът ще се провене идната неделя /7 юли/ от 20.00 часа в летния спектакъл на Бургас.

Входът е свободен. Организаторите на състезанието се надяват хиляди бургазлии да участват на стилното събитие, за може повече донори да се включат в помощ на дребното момиченце. Освен благотворителните дела, трите предишни носителки на купата Кралица на Бургас - Рени Радева, Йовита Георгиева и Теодора Мудева ще завладяват сцената. Трите грации ще вземат присъединяване в невероятното коафьорско шоу на надарения Тодор Тодоров, който основава изкуство с косите на дамите.

Много звезден искра и същински огън ще завладяват стилната сцена. Цялостната идея на състезанието дава обещание загадъчност, с помощта на хореографите Олга Димитрова от танцова школа " Естрела " и букерът на фешън организация Интер Моделс Бургас Нели Вакъфова. Специални пироефекти ще засилят чувството за хубост и свещенодействие на състезанието. Каним всички бургазлии и посетители на града да станат част от това преживяване и дружно да изберем новата най-красива бургазлийка-допълват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР