Традиционната селекция от събития за уикенда тази седмица включва нотка

...
Традиционната селекция от събития за уикенда тази седмица включва нотка
Коментари Харесай

Какво да правим този уикенд ?

Традиционната селекция от събития за уикенда тази седмица включва нотка френски хаус, патагонски мраз, игри от Азия и среща с Гетсби. Готови ли сте?

24 януари, петък

„ Хапещ мраз и ураганни ветрове. Огромни ледени стени и кървави изгреви и залези, чиито успокоение и тишина са толкоз осезаеми, че можете да ги разрежете с нож. Един свят на контрасти... “ От безграничните ледени полета на брутално своенравната Патагония, до 6000-метровите ледени великани на Перу ще ни заведе от 19:00 във PhotoSynthesis (бул. Васил Левски 57) Бранислав Бранков от Big Ice Expeditions . Ще беседваме за копнежите и фантазиите, страха и разочарованието, както и провокациите да снимаш в една среда, където животът виси - напълно безусловно - на косъм. Входът е свободен, а идеята – благотворителна. Можете да помогнете на Chili Peppers в помощ на деца от фамилии на прага на бедността, и деца, лишени от родителска грижа.



За всички фенове на гейм промишлеността този уикенд ще бъде същинска Коледа! В петък от 19:00 във Френския институт (пл. Славейков 3) е формалното разкриване на Sofia Game Jam с коктейл и арт галерия, а входът е свободен. В събота и неделя от 14:00 в Зала за събития „ В парка “ (Малкото НДК) можете да научите от топ експерти в гейм промишлеността какво съставлява работата им и по какъв начин можете да заемете една от функциите в сектора. За цялостната стратегия и всички идни изненади следете sofiagamejam.com и @SofiaGameJam във фейсбук.

View this post on Instagram
A post shared by Sofia Game Jam (@sofiagamejam) on Jan 16, 2020 at 1:36am PST

25 януари, събота

Absolut Culture Shock е акция, която ще потвърди, че конфликтът на култури не просто прави света по-свързан, само че е и топ тематика за празненство. Готови ли сте за още културен потрес след Руши и Деси Слава? Третото издание ще е в Culture Beat (НДК), а диджей ще е Маргарита Хранова. Началото е в 23:00, а в случай че сте познали кой ще стои зад пулта, бързо към abslt.bg за премиите!

 absolut culture shock Absolut

В събота вечер Carrusel Club (ул. Г. С. Раковски 108) се трансформира в дребната Франция за тематичния French Touch – вечер, въодушевена от френското електронно звучене. Френската хаус школа е фамозна и мощно повлияна от диско звученето, постоянно изпълнена със соул и извънредно разчупена. Вадете баретите, оставете багетите у дома и се пригответе да се изгубите в музикалната селекция на YASS & AnatolkiN от 22:00 против 10 лева на входа!

 Carrusel Club Carrusel Club

26 януари, неделя

За всички фенове на естетиката от 20-те години на XX век и фенове на „ Великият Гетсби “ тази неделя в City Stage (подлеза на НДК) от 20:00 следва същинско музикално премеждие – The Great Gatsby Concert ! На сцената за музиката ще се погрижат Sing Hearts, а от вас се желае единствено положително въодушевление, комфортни обувки и винтидж тоалети в духа на епохата. Входът е 10 лева от мрежата на epaygo.bg и на място в деня на събитието.



Проектът Game Nomad гостува на Koncept Space (бул. Никола Вапцаров 6) за серия прекарвания с настолни игри, обединени в разнообразни тематики. Първият ден от Лунната Нова година (или Китайската Нова година) можете да отпразнувате с настолни игри от и за Азия . Игрите са с друга известност и компликация, само че не се тревожете – ще ви опишат разпоредбите на всяка игра, която желаете да пробвате! Така че минете в неделя сред 15:00 и 22:00, входът е 5 лева

 Koncept Space Koncept Space

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР