Tradecurve (TCRV) се очертава като сериозен претендент за големите пазарни

...
Tradecurve (TCRV) се очертава като сериозен претендент за големите пазарни
Коментари Харесай

Биткойн, Етериум и Tradecurve привличат вниманието на биковете, коя криптовалута може да скочи 10 пъти?

Tradecurve (TCRV) се обрисува като сериозен кандидат за огромните пазарни играчи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Ето за какво Tradecurve се смята за най-хубавата капиталова алтернатива за 2023 година, защото се чака да нарасне 50x по време на предварителната си продажба и 100x до края на годината.  

Тъй като цялостният крипто пазар се възвръща от неотдавнашното си дъно, което през септември 2022 година падна под границата от $1 трилион, вложителите търсят планове, които най-вероятно ще “ ” през тази година.  

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Биткойн (BTC) доближи исторически най-много в броя на дневните транзакции

След стартирането на Ordinals, Биткойн (BTC) отбелязва положителни стойности в графиките за напредък. Според последните данни дневният брой на транзакциите с Биткойн е скочил до исторически най-много от 682,300. Това е със 78,000 повече от предходния му връх, който Биткойн записва през 2017 година



Според Dune Analytics към 55% от тези транзакции са били свързани с Ordinals, което разрешава на потребителите да вграждат данни в блокчейна на Биткойн. Поради увеличението на броя на транзакциите, Биткойн означи и повишаване на цената си.  

Пазарната стойност на Биткойн обаче е намаляла с към 2% през последните 7 дни. Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $29,150.

Етериум (ETH) приема стабилната монета crvUSD  

Екосистемата на Етериум (ETH) към този момент е разширена, защото в мрежата се появи дълго чаканата постоянна монета на Curve Finance. Като оповести новината, Curve Finance заяви в Twitter, че смарт договорите на crvUSD са внедрени в блокчейна на Етериум.  

Тъй като Curve Finance ($56 милиона) е вторият по величина DEX по размер след Uniswap ($630 млилиона) на Етериум, стартирането на crvUSD е огромен тласък за мрежата. Забележително е, че Етериум е на път да се разрасне след стартирането на ъпгрейда “Shanghai ”.  

Според последните данни броят на потребителските действия в мрежата на Етериум се е нараснал след стартирането на Shanghai.

Цената на Етериум също е спаднала с към 1.5% през последните 7 дни. Така все още на писане на публикацията Етериум сменя притежателя си на цена от $1,851.

> > Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve < <

Tradecurve притегля вниманието на пазарните бикове

Според последните данни крипто пазарът се чака да доближи $3.24 трилиона до 2027 година, което демонстрира, че броят на търговците ще се усили избухливо през идващите години. Именно в този пазарен подтекст Tradecurve (TCRV) сътвори огромно неспокойствие.

Това е Web3 борса за търговия без позволение и без граници, която разрешава на потребителите да търгуват с криптовалути, както и с други активи като акции, форекс, CFD, всичко това употребявайки една сметка.

Платформата резервира цялостната анонимност на търговците. Тя разрешава на хората да си създадат сметка в платформата, като употребяват имейл адрес, без да е належащо да минават през развой за опознаване на клиентите (KYC). От друга страна, тържища като Huobi и Coinbase, не разрешават на потребителите да търгуват, без да дават персоналните си данни.

Tradecurve оспорва превъзходството на дългогодишните крипто тържища още от началото на първичното си предложение на монети.  

Очаква се Tradecurve да набере над $20 милиона. Анализаторите имат позитивно отношение към плана, който евентуално ще нарасне 80 пъти по време на етапа на предварителната продажба и 100 пъти след стартирането му.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР