Този “спортен” министър много обича резедавия цвят (първи фотос). Екипите

...
Този “спортен” министър много обича резедавия цвят (първи фотос). Екипите
Коментари Харесай

Позорната излагация е чудовищна: Кралев, пътувай!

Този “спортен” министър доста обича резедавия цвят (първи фотос).

Екипите на нашите олимпийци в Пьонг Чанг са резедави, не са зелени, каквито би трябвало да се чака да бъдат, и каквито са оповестени, че са.

Резедавото не е зелено (освен в случай че не си далтонист или идиот) и няма нищо общо с националния ни байрак, който спред член 15, алинея (2) на Закона за държавния герб и националното знаме на Република България има “бяло, зелено и алено поле”, няма резедаво поле, нито светлозелено, нито жълтозелено.

Екипите на българите са сбъркани тотално (втори фотос), разграничават се цветово от флага ни.

Те по-скоро са свързани като дизайн и класификация на цветове с държавния байрак на Ислямска република Иран (перс. جمهوری اسلامی ایران — Джомхури́-йе Эслɒми́-йе Ирɒ́н).

Шапките в тези екипи (трети фотос) показват тъкмо иранското знаме – зелено, бяло и алено (четвърти фотос), а не нашата нашия народен байрак с подредбата – бяло, зелено и алено.

Освен това на тези шапки е изписано “BG ekip”, значи съответния състезател не показва България, а показва някакъв неизвестен “български екип”. На шапката би трябвало да е името на страната ни или националният ни байрак, както е при други спортисти (пети фотос).

Позорната излагация е чудовищна!

Кралев, пътувай!

Петър Иванов
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР