Този ритуал ви гарантира богатствоВсеки човек си мечтае за добро

...
Този ритуал ви гарантира богатствоВсеки човек си мечтае за добро
Коментари Харесай

С този ритуал ще привлечете пари към себе си

Този обред ви подсигурява благосъстояние

Всеки човек си мечтае за положително здраве, благополучие и задоволително пари, с които може да си подсигурява един прекрасен живот. Парите се изкарват с доста труд, несъмнено, само че знаете ли, че от време на време може да си помогнем и по различен метод?

Ако желаете да забогатеете бързо и да не полагате доста старания, може да пробвате този ефикасен метод за привличане на финанси. С негова помощ ще съумеете да постигнете някои от фантазиите си.

Как се прави този обред?

Много значимо е първо да изчистите дома си от мръсотията, праха и старите движимости. Те са една от основните аргументи за блокиране на финансовия поток и вършат циркулацията на паричната сила невъзможна.

Хубаво е да се отървете от остарели и ненужни неща, които единствено заемат място. Нали знаете – с цел да дадете път на новото, първо би трябвало да махнете остарялото.

Най-важното е да повярвате, че този обред в действителност ще подейства.

Преди да започнете, би трябвало да сте сигурни, че в главата ви няма отрицателни мисли. Това ще попречи на силата.

Когато вършиме ритуала, би трябвало да сте сами, на безшумно място. Намесата на непознатата сила може да се отрази на резултата.

Преди да започнете, би трябвало да си купите ново портмоне и то да го изберете деликатно.



Няколко минути преди среднощ се усамотете в обособена стая, седнете на масата, а против себе си сложете огледало. Пред себе си портмонето, монети и купюри. Гледайте отражението си в огледалото в продължение на няколко минути, след което затворете очи и си представете, че в ръцете си държите мечтаната сума. Когато въображаемо сте най-близо до фантазията си, отворете очи. Напишете мечтаната сума на лист хартия и кажете: " Нека парите дойдат в живота ми. Вярвам, че мога да се сдобия с (тук напишете сумата, която желаете) и нищо няма да ми попречи да се приближа към задачата! ".

Изричайки тези специфични думи, би трябвало да преброите всички пари, които лежат пред вас, по-късно да ги приберете в новото портмоне. Листчето, на което сте написали мечтаната сума, поставете на видно място, с цел да може всякога, когато минавате около него, да си спомняте за основната си цел и да не се отказвате от нея.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР