Този петък собствениците и генералните мениджъри на международни яхтени компании

...
Този петък собствениците и генералните мениджъри на международни яхтени компании
Коментари Харесай

Световният яхтен елит отново избра Cavo beach

Този петък притежателите и генералните мениджъри на интернационалните яхтени компании дебаркират в Cavo beach за специфичен обяд

Един български плаж не стопира да впечатлява международния яхтен хайлайф и това е, който към този момент е по-известен като българското Сен Тропе. Уникална морска линия, бутикови яхти, етно музика, вкусна храна и щастливи хора – това са думите, които най-точно разказват тази локация.

Именно там следва следващото събитие, което е без аналог за родните географски ширини – извънреден морски обяд на международния яхтен хайлайф. Този петък (21.07) притежателите и генералните мениджъри на интернационалните яхтени компании, които са водачи в строителството на плавателни съдове, дебаркират в Cavo beach. Това са Умберто Капели и Джанмария Сапотити, които ще бъдат посетители на следващото издание на Poker Run.

Умберто Капели  е притежател на Capelli Boatyard, компания основана през далечната 1974 година в Кремона (Северна Италия) от бащата на Умберто, Давиде. Повратна точка за компанията е ревюто в Генуа през 1986 година На него те показват първата 4.7-метрова рибарска лодка, която се трансформира в атракция на ревюто.

Джанмария Сапорити е основен управител на Sanlorenzo S.P.A., който сега е най-мощният производител на яхти започващи от 78 до 126 фута. За основаването им работят най-хубавите дизайнери и архитекти в Италия. 
Към тях ще се причисли и притежателя на шампанско Taittinger  - Кловис Тетанже. Започнало своя път през 1734 г и под друго име, шампанското през днешния ден е оповестено за обичано на доста звезди и ценители на изискания усет. 

Но какво е Poker Run 2023? Това e извънреден формат ориентиран към притежатели на бързи моторни лодки и яхти и се провежда с концепцията участниците да се любуват на красиви места по родното ни Черноморие, до момента в който неподготвено играят Texas Hold’em poker. Маршрутът се състои от няколко местоположения, на всяка от които се тегли случайна карта от авансово квалифицирано тесте, а на финала печели играча с най-силна ръка. 

По време на специфичния яхтен обяд в Cavo beach, за първи път в България ще бъде показана и най-новата сбирка часовници на Ulysse Nardin. Поради извънредно скъпите модели се чака да има засилени ограничения за сигурност към експонатите. 

Интернационалните събития в Cavo beach не престават през цялото лято. Кулминацията на сезона е планувана за 29 юли и присъединяване на DJ DIM ZACH, който ще посети България след гастрола си в Сен Тропе, а на 5 август ще гостува световноизвестният саксофонист  Daniele Vitale Sax.  
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР