Този петък, 22 октомври, приятелството ще преживее технологична същинска революция

...
Този петък, 22 октомври, приятелството ще преживее технологична същинска революция
Коментари Харесай

От този петък приятелството отново е на мода с „Бъгнатият Рон“

Този петък, 22 октомври, другарството ще преживее софтуерна същинска гражданска война с осъществявания с доста комизъм и вълнуващи завършения анимационен филм Бъгнатият Рон, който ще ни разкрие, че в ерата на цифровите връзки и обществени мрежи, да бъдеш друг е тъкмо това, от което едно същинско другарство има потребност. Филмът ни запознае със срамежливото и несръчно момче Барни, което мечтае за Би Бот – революционно устройство, което се трансформира в най-хубавия ти другар, незабавно щом го извадиш от кашона.

Проблемът е, че когато Барни най-сетне получава своя приятел Рон, той се оказва леко бъгнат. Специален фрагмент от кино лентата ни показва първата среща сред бъгнатия, само че доста приветлив Рон и новия му притежател Барни, и ни демонстрира началото на тяхното нетипично, само че епично другарство. Приятелство, рушащо всевъзможни граници и предубеждения, родени от естеството на модерния свят, който обитаваме и другарство, което не идва наготово, а е построено на основата на общи прекарвания, с доста търкания и взаимни отстъпки, само че и с доста смях и незабравими моменти. Но има ли бъдеще за сходна дружба или „ по-готините и известни “ връстници на Барни и корпорацията производителка на Рон, която е твърдо решена да го унищожи, като в профил „ бъга в системата му “, ще застанат посред им? Колко е значимо да си в крайник с модата и може ли в последна сметка един бъг да се окаже преимущество? Отговорите ще открием в усмихващото и сгряващо сърцето премеждие Бъгнатият Рон единствено в кината от 22 октомври. (клип)

За кино лентата: Представете си устройство, което е най-бързата, съвременна и комплицирана машина на света. А в случай че то не е просто устройство, а най-хубавият ви другар? Запознайте се с Би Бота, който е фантазията на всяко дете, в това число и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в учебно заведение. Когато за рождения си ден Барни най-сетне получава мечтания ходещ и говорещ цифров приятел, той се оказва малко по-различен от останалите роботи. Въпреки компликациите Барни и Рон откриват път един към различен, а пътешествието им ще трогне и разсмее дребни и огромни. Режисьори на Бъгнатият Рон са Сара Смит (Тайните служби на Дядо Коледа) и Жан-Филип Вайн (Колите 3, Добрият динозавър). Ко-режисьор е Октавио Родригес (Тайната на Коко), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан (Тайните служби на Дядо Коледа). Продуцент е Джули Локархт (Овцата Шон: Филмът).

Грабвайте най-хубавия си другар, тъй като Бъгнатият Рон ви чака от 22 октомври единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР