Този партньор идеалният за мен ли е? Това е въпрос,

...
Този партньор идеалният за мен ли е? Това е въпрос,
Коментари Харесай

Четири признака, че се намирате в правилната връзка

Този сътрудник идеалният за мен ли е? Това е въпрос, който хората си задават в множеството връзки, които стартират. Би било толкоз прелестно да получите явен отговор и да знаете, че вашият сателит е „ единственият “, без да има потребност от подозрение. Правилната връзка обаче ви оказва помощ да растете и прави живота по-радостен. От решаващо значение е да преоцените положителните и неприятните аспекти на вашата връзка, тъй като това може да разкрие дали вие двамата в действителност сте съвместими в дълготраен проект. Много е значимо в точния момент да осъзнаете на какво равнище е вашата връзка. Така няма да загубите времето си с човек, който няма късмет да бъде вашият дълготраен сътрудник.

Така че има четири знака, които може да ви кажат, че сте в вярната връзка и с индивида, с който желаете да прекарате остатъка от живота си. Ето кои са те:

Той ​​уважава вашите граници

Уважаването на физическите и прочувствените граници на другия е в основата на щастливата връзка. Въпреки че е от решаващо значение, не е належащо непрекъснато да прекарвате време с приятелите и фамилията на другия човек. Независимият живот е изцяло здравословен, затова няма причина да се чувствате отговорни за това! Ние в действителност усилваме възприятието си за сигурност и топлота посредством определяне на граници. Ако вашата половинка постоянно минава тези открити граници, то би трябвало да се замислите за това какво се случва във вашите връзки.

Той е удовлетворен от напредъка ви като субект

В една отдадена връзка можете да откриете кой сте и да израснете като персона. В реалност по този начин се развиват здравословните връзки. Ако вашият сателит е откровено удовлетворен и разчувствуван от вашите триумфи, това е добра индикация, че сте в вярната връзка. Дали ще получите покачване, ще се преместите се в нова работа или ще постигнете огромна житейска цел – той би ви подкрепил във всеки един опит да се развивате. Ако сте до точния човек за вас, той постоянно ще бъде опора и консултант за това, което желаете да постигнете. Винаги ще имате човек, към който можете да се обърнете и да ви даде градивна рецензия или мотивираща тирада в сложен миг.

Чувствате се най-щастливият и удовлетворен човек

Когато сме уверени, че някой ни пази, ние сме радостни. Когато и двамата сътрудници са ангажирани постоянно да се поддържат един различен, връзките са най-успешни. Тези връзки се усещат естествени. Всъщност ти харесва да бъдеш себе си към обичания си човек. Не можете да си визиите, че имате връзка с някой различен, който ви прави щастливи. Вие ще виждате цялото си бъдете години напред с индивида, който е до вас. Няма да имате никакви подозрения дали сте взели вярното решение да изберете тъкмо него.

Имате добра химия в леглото

Ако сте с избраника си, то интимните връзки са от решаващо значение. По-късно може да се развие мощна прочувствена връзка сред двама души заради физическата им непосредственост. Когато вашият сътрудник има химия с вас, постоянно имате пеперуди в стомаха и нараснал пулс. Когато всичко това стартира да се усеща, знаете, че сте с идеалния човек.

Имайте поради, че не всеки един от тези стандарти би трябвало да бъде изпълнен от вашия сътрудник. Трябва да обърнете внимание на областите, които са най-съществени за вас, тъй като това, което работи с вас и вашата половинка, може да не работи за друга връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР