Този парламент не си свърши работата, не въведохме мерки по

...
Този парламент не си свърши работата, не въведохме мерки по
Коментари Харесай

Кирил Петков недоволен от работата на НС, не обещава депутатски места при „голямото обединение“

„ Този парламент не си свърши работата, не въведохме ограничения по ПВУ, вкарахме още веднъж хартиената бюлетина, и направихме тъй че България да върви обратно “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народното събрание в последния работен ден на 48-ото Народно заседание.

„ Идва времето за огромното обединяване, всички хора с добра идея в България се сплотяваме, с цел да може в идващия парламент всички значими цели да се реализиран. Имаме изцяло схващане, че Политическа партия и Демократична България са началото на смяната, от през днешния ден започваме диалози и с доста цивилен организации като „ Правосъдие за всеки “, с партии като „ Спаси София “, и с хора от Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна “, съобщи още Петков.  

На въпроса дали гражданските организации ще вземат участие в кандидатските листи за 49-то Народно събрание, водачът на Политическа партия отговори:

„ България е привикнала да прави политически покупко-продажби. Ако всеки един от нас не застане зад общото обединяване без да получава нещо в подмяна, то той не работи за българския интерес “, разяснява още Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР