Този месец празнуваме много важен повод за нас – Euronews

...
Този месец празнуваме много важен повод за нас – Euronews
Коментари Харесай

Една година Euronews Bulgaria: Нашата мисия – безпристрастна журналистика без сензации

Този месец честваме доста значим мотив за нас – Euronews Bulgaria навършва една година. В допълнение към упоритата ни работа и отдаденост, знаем и по какъв начин да се забавляваме. Събитието по случай годишнината ни беше удостоено с наличието на високопоставени посетители, измежду които българският вицепрезидент, министри от кабинета " Донев ", публицисти, посланици и общественици.

Рожденият ден на Euronews България събра на едно място забележителни персони, което е знак за възходящото доверие на канала ни в обществото и е явен индикатор, че за единствено за една година сме се трансформирали в  надежден източник на информация.

 
Много мощно се надявам Euronews да бъде все по-осезаем фактор в това да си върнем нормалността в публицистиката, от която толкоз доста се нуждаем. Това е толкоз сложна задача в толкоз поляризирана среда, в която в последно време сякаш забравихме или заобикаляме да имаме вяра един на различен и да имаме вяра един в различен.
Марина Стоименова, основен редактор на Euronews Bulgaria
За нас е доста значимо да отправим едно обръщение и то е, че е време медиите да слагат себе си като четвърта власт, а не като инструмент на останалите три. Мисля, че ние сме първата крачка към смяната, която желаеме да забележим изобщо в медийната ни среда.
Надя Ганчева, зам.-главен редактор на Euronews Bulgaria

Сред присъстващите високопоставени посетители беше и вицепрезидентът на България Илияна Йотова. Държавният глава Румен Радев изпрати приветствен адрес и даде висока оценка на Euronews България за задачата ни да предоставяме безпристрастни вести на българските фенове. 

С нас честваха и нашите сътрудници от огромното семейство на интернационалния канал Euronews.

 
Искам да изразя откровените си поздравления за сполучливата първа година. Всеотдайността, професионализмът и непрестанният блян към безпристрастна публицистика, демонстрирани от целия екип, трансфораха Euronews България в благонадежден и сигурен източник на информация.
Куентин Анкари, управител " Проекти " в Euronews

И министри бяха измежду гостите на първия ни рождения ни ден. Присъствието на посланици от разнообразни страни акцентира интернационалния обсег и въздействие на Euronews България. 

Към нас се причислиха и звезди от шоубизнеса, както и публични персони, които сме привикнали да виждаме на дребния екран да разискват сериозни тематики за нашето общество - като политическата рецесия и инфлацията.

Макар че това събитие отбелязва една година на упорита работа и отдаденост, то е също по този начин опция да отпразнуваме достиженията. Нашето Euronews семейство остава ангажирано с обезпечаването на точни, навременни и изчерпателни вести.

Защото е значимо от кое място се информирате. Euronews Bulgaria - събитията, които имат значение.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР