Този месец Motorola представи Moto Unplugged – иновативно софтуерно изживяване,

...
Този месец Motorola представи Moto Unplugged – иновативно софтуерно изживяване,
Коментари Харесай

Motorola представи Moto Unplugged – иновативна технология, с която потребителите да се откъснат за момент от мобилния свят

Този месец Motorola показа Moto Unplugged – новаторско софтуерно преживяване, което да помогне на потребителите да реализират по-добър баланс сред технологиите и сегашното, премахвайки разсейващите фактори от смарт телефона си, когато е нужно.

Смартфоните несъмнено са връзката ни с всичко, което ни заобикаля, само че от време на време имаме потребност да се откъснем от мрежата и да отстраним отвличащите вниманието фактори.

През последните години Motorola отбелязва растеж на потребителите, които желаят да се изключат за миг от мрежата, с цел да бъдат по-близо до сегашното и околните си. Интересното е, че наклонността е изключително засилена при по-младите.

Това е и основната причина компанията да показа Moto Unplugged – ново софтуерно преживяване, предопределено да помогне на потребителите да лимитират разсейването, подбудено от смарт телефоните им. Moto Unplugged дава опция на хората да създадат крачка обратно и да съобразят мобилното си прекарване с метода си на мислене, като могат да избират по кое време и по какъв начин да се изключат.

Moto Unplugged съставлява специфичен режим, който разрешава на всеки консуматор самичък да дефинира времето за отмора от мобилните технологии съгласно самостоятелните си потребности. Потребителят може да подбере възможни приложения и вести по време на мобилната си отмора, както и да изиска ключова дума за привършване на мобилната сесия.

За да избегнат разсейването по време на работа, с Moto Unplugged потребителите ще могат да изберат опция за достъп единствено до имейли или Microsoft Teams, без да виждат друго приложение за заложен от тях самите интервал от време.   Те ще могат и да изберат краткотрайно да лимитират известията от обществените мрежи и известия, с цел да се насладят на отмора си за колкото време желаят.

Основната концепция на Moto Unplugged е потребителите да намерят баланс сред това да бъдат повече в сегашното, без да се изключват изцяло от мобилните технологии, с цел да могат сами да управляват използването на смарт телефона си. Това значи повече качествено време с приятелите и фамилията и повече време за концентриране върху работата.

Moto Unplugged към този момент е интегриран в motorola razr 40 ultra. В бъдеще технологията ще бъде въведена и в други Motorola устройства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР