Този май Подпалвачката ще изпепели кината! Един от най-обичаните бестселъри

...
Този май Подпалвачката ще изпепели кината! Един от най-обичаните бестселъри
Коментари Харесай

Шедьовърът на Стивън Кинг Подпалвачката оживява в кината

Този май Подпалвачката ще изпепели кината! Един от най-обичаните бестселъри на ненадминатия занаятчия на страховитото Стивън Кинг оживява на огромен екран в нова впечатляваща акомодация от продуцентите на Невидимия. Напрегнатият приказен трилър споделя историята на момиче с невероятната заложба да основава огън с мозъка си, което се бори да разбере себе си и да отбрани фамилията си от сенчеста държавна организация, която желае да я залови и управлява.

Повече от десетилетие младите родители Анди (Зак Ефрон, Най-великият шоумен) и Вики (Сидни Лемън, Наследници) се укриват в обезверен опит да опазят щерка им Чарли (Райън Кийра Армстронг, Черната вдовица) от това да бъде хваната и подложена на безкрайни проби, а невижданите ѝ пирокинетични качества, да бъдат употребявани за основаване на оръжие за всеобщо заличаване. Анди е научил Чарли да потиска силата си, която се задейства от яд или болежка, само че когато момичето навършва 11 години, огънят става все по-труден и по-труден за управление. След случай, който разкрива местоположението на фамилията, тайнствен действен сътрудник е изпратен по петите им, с цел да залови Чарли и да я постави под надзор един път вечно.

Ще има ли Чарли силата да овладее огъня и да избави семейство си? Равни елементи под напрежение трилър и драма, Подпалвачката по извънредно автентичен метод преглежда тематиките за вмешателството на „ мощните на деня “ в свободата на индивида, съзряването и откъсването ни от вкъщи, компликациите при изразяването на най-съкровените ни мисли и заплахата от потискането на мощните ни усеща и страхове.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР