Този мъж, който разкри защо си е намерил любовница, ще

...
Този мъж, който разкри защо си е намерил любовница, ще
Коментари Харесай

Жена ми винаги беше уморена, затова си хванах любовница! Изповедта на един мъж, получил шамар от реалността:

Този мъж, който разкри за какво си е намерил държанка, ще промени мнението на мнозина

Някои считат, че изневярата освежава брака и го прави по-силен, само че също по този начин е известно, че доста афери са разрушили и най-здравите бракове и фамилии. Понякога обаче си коства да се запитаме каква е повода, довела до изневярата, а изповедта на този мъж може да е отговорът на този въпрос:

„ Попаднах в типичен стандарт: беше ми писнало от фамилния ми живот. Две деца, кавги, всеки ден едно и също, изтощена и постоянно недоволна съпруга…

Реших да зарежа всичко и да продължа напред. Намерих си евентуална държанка: новата колежка в моята компания. Млада, радостна, красива, безгрижна… Истинско ободряване!

Започнах да я лаская. Водех я на кафета, на обеди, майтапих се от самото начало. Давах на жена си класическите извинения: сървърът се повреди, бях в дълга среща и така нататък

И вследствие на няколко месеца ухажване, приятелката ми ми даде обещание секс. Уговорката беше в събота да отида у тях. Дотогава тя в никакъв случай не ме беше канила в дома си. Прибрах се рано: благополучен, а хормоните ми бушуваха като на младеж. Мозъкът ми бе изключил. Тези дни безусловно мислех с различен орган на тялото…

А вкъщи същата сцена както постоянно: брачната половинка е изтощена, децата почтително настанени по леглата.

Невъзможно е да скриеш нещо от една жена. Те могат да прочетат всичко по лицето ви, като експерти. Така жена ми незабавно видя, че съм прекомерно благополучен.

Не ме интересуваше, че тя като че ли забелязва всичко. Но тя не изкоментира нищо, единствено сподели, че е изтощена и откакто изми чиниите, отиде в стаята си да спи.

Просто нямах самообладание да пристигна събота. Щастлив, фантазирах си за нещо, което просто още не се беше случило…

Изкъпах се и отидох в спалнята. Бях посрещнат от следната картинка: брачната половинка ми спи изцяло облечена, с разрошена коса и размазан грим по лицето. До леглото беше фотографията от нашата женитба.

На нея жена ми е красива, млада, щастлива…

Изобщо не наподобява на дамата, която в този момент лежи до мен. През мозъка ми мина следната мисъл: какво стана с нея?

Лека-полека спомените за нея заваляха в мозъка ми – като бременна, като млада майка, като жена, пожертвала кариерата си в името на децата си, жена, която готви и чисти, пере и глади купища облекла всеки ден...

Сравних я с младата си колежка. Разбрах, че жена ми е била тъкмо такава преди брака, децата и мен, идиота.

Какво върша? Трябва ли да напусна жена си поради държанка? Да унищожа децата и тяхното детство?!

Изведнъж ме обля студена пот. Трескаво започнах да мисля какво да върша, по какъв начин да оправя всичко това…

Веднага щом се разсъмна, се обадих на майка ми и я помолих да вземе децата с нея през уикенда. Тя незабавно се съгласи.

Изтичах до пекарната и купих закуска, разсъниха децата, облякох ги и ги приготвих за учебно заведение и детска градина. Съпругата ми още спеше – изтощена.

Обадих се на работа и споделих, че съм болен, тъй че разсъниха жена си, направих ни кафе и сервирах закуска. Тя ме погледна комплицирано. Признах й всичко. Тя ме изслуша деликатно. Решихме да прекарваме повече време дружно.

Прекъснах всевъзможен контакт с любовницата си. Беше мъчно, сменях телефонния номер няколко пъти, само че най-после ме остави на мира.

Жена ми още веднъж беше остарялото си „ аз “. И знаете ли онази сентенция: щастлива брачна половинка, щастливо семейство? Е, тъкмо по този начин е в този момент у нас! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР