Този красив син Bromco restomod е пълен с модерни и класически

...
Този красив син Bromco restomod е пълен с
модерни и класически
Коментари Харесай

Рестомод на Ford Bronco 4x4 от 1972 г. е готов за офроуд приключения

Този хубав наследник Bromco restomod е цялостен с модерни и типичен екстри. Рестомодът е относително скорошно събитие в света на колекционерските коли. Като контрапункт на манията за оцелите в бараки коли, тези нови автомобили смесват остаряла и нова технология, за да дадат най-хубавото от двата свята, съчетавайки класическия жанр със съвременния комфорт, мощ и надеждност.

Първото потомство на Ford Bronco беше на пазара от 1966 до 1977 година и предложи горещ продукт с атрактивни естетически и здрави офроуд благоприятни условия. Тези първи SUV автомобили са още “по-горещи ” през днешния ден и това предложение дава късмет да вземете вкъщи персонализиран Ford Bronco 4x4 от 1972 година

Колата е изцяло възобновена и персонализирана, с цел да ви даде един надежден и кадърен офроуд звяр. Ако някой се стреми самичък да построи подобен по тези стандарти, цената може да бъде между 100 000 и 200 000 $. Екстериорът на този B72 Bronco е напръскан в зашеметяваща “синя лагуна ” металик багра и има черен устойчив на атмосферни въздействия интериор. Всъдеходът се предлага както с подвижен твърд покрив, по този начин и с преносим мек.

В забавните детайлности към колата влизат HID фарове и прожектори, Wild Horses Rock Blocker с Pre-run горна предна ризница и задна броня Wild Horses. Нещо повече, обут е с комплект 17-цолови джанти Diamo Karat и 37-цолови гуми Pitbull Rocker. Други акценти са мощната лебедка и преносим носач за резервни гуми,.

Под капака се намира инжекционен Ford V8, тежкотоварна трансмисия Ford SelectShift Cruise-O-Matic с трансфер Rock Crusher 4x4 към 9-инчовите заключващи оси на Ford. Включена е и персонализирана конфигурация на изгорелите газове. Спирането се осигурява от усилени дискови спирачки навсякъде. Други механични акценти са охладителят на трансмисията и алуминиевият нагревател по поръчка на Ron Davis.

Вътре в този крепко осъвременен Bronco е гореспоменатият резистентен на дъжд интериор в черно, който е оборудван с ролка Bailie Bilt за сигурност. Перфектните тапицирани седалки начело са снабдени с петточкови защитни колани, а арматурното табло е с принадлежности на Dakota Digital.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР