"Този концерт на , с който започва поредното й турне,

...
"Този концерт на , с който започва поредното й турне,
Коментари Харесай

Лили почна турне от родния Кубрат

"Този концерт на, с който стартира следващото й турне, е по-различен от останалите, тъй като безконечното момиче на българската музика се завръща вкъщи, в града, от който е тръгнала, на местата, където за първи път е изпитвала това, за което пее в песните си - първите трепети с любовта, с всички страсти, през които минава индивидът.

Освен това и публиката беше по-различна - толкоз сърдечни, толкоз прочувствени бяха всички от този град, в който Лили Иванова е родена.

В броя на списание ЛИК за месец април, който излезе през днешния ден и дойде първо в Кубрат, благодарение на архивите на Българска телеграфна агенция, със фотосите, текстовете от бюлетините се споделя за една в действителност забележителна кариера. Беше мъчно кой брой да последва този, отдаден на Мартенските музикални дни в Русе, където са свирили най-велики реализатори от целия свят.

И няма нищо по-естествено априлският брой да бъде броят на месеца, в който е родена Лили Иванова и то при започване на нейното следващо турне ", написа шефът на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР