Този коментар от сайта ЗаПерник.ком буквално взриви мрежата и събра

...
Този коментар от сайта ЗаПерник.ком буквално взриви мрежата и събра
Коментари Харесай

Този коментар взриви мрежата: На хората взе да им писва от истерията около Боян Петров

Този коментар от уеб страницата ЗаПерник.ком безусловно взриви мрежата и събра доста отрицателни реакции. Не липсваха обаче и одобрителни отзиви. Публикуваме го без публицистична интервенция: „ На хората към този момент взе да им писва от нервността, обвързвана с алпиниста Боян Петров и неговото занимание да катери планини, рискови за живота. Дори брачната половинка на Боян Петров зае защитна теза, изкарвайки го надали не теоретичен откривател.

„ Да Боян е доста оспорвана персона, уви тези дни и аз, само че в случай че ги няма тези хора, по какъв начин ще знаем че, земята е кръгла, по какъв начин ще разберем какво има на луната или зад хоризонта ….а повярвайте ми и с цел да се открие лекарство за рака е нужна полуда и 100% отдаденост. Колкото и да съм пострадала, тези хора би трябвало да ги има, другояче светът би бил празен и отегчителен без тях “, счита Радослава Ненова – брачна половинка на Боян Петров.

„ Кой го знае къде се е покрил в някоя отдалечена хижа или бивак и чака нервността да доближи своя връх. След това ще се появи, като народен воин. На летището ще го чакат с самун и сол, ще го носят на ръце, поети ще пишат оди за него, Бойко ще го прегърне. А по-късно – ВИП Брадър, Фермата, Сървайвър, Шоуто на Слави, платени изявленията, реклами и така нататък “, счита Светозар Христов.

Скандал има и към събираните пари за спасяването на Боян Петров. „ Човекът-паяк “, който искаше да заплати 50 хиляди Щатски долар за измисления депозит за хеликоптера, е разговарял с вертолетната компания и са му споделили, че не са желани никакви пари, тъй като застраховката на Боян включва и вертолет. Жената е измамница! “, настояват осведомени.

Негативните мнения против нервността към Боян Петров стават от ден на ден и повече. На хората взе да им писва “, прибавя той.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР